Als je nu naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar verschillende weersvoorspellingen geven aan dat deze winter een behoorlijk gure winter gaat worden. Momenteel zijn er op het internet alweer veel weersverwachtingen te zien, het ene weermodel is nog opzienbarender dan het andere model. Een ding is wel duidelijk, de winter 2014/2015 zal volgens deze verschillende weermodellen guurder worden dan normaal het geval is. En de eerste guurheid gaat er binnenkort al aankomen. Begin december kunnen de winterjas, wintermuts, sjaal en handschoenen weer uit de kast!

Mutsen waren in het verleden nog niet zo modieus, tegenwoordig zijn mutsen en beanies meer en meer populaire trendy accessoires. Gebreide mutsen, mutsen met oorwarmers, Russische mutsen, beanies, oversized mutsen, alpine mutsen en zelfs oversized baretten zijn hip!

Mutsen zijn net als sjaals en handschoenen accessoires. Steeds meer mensen richten zich minder op stijlvolle, warme winterkleding dan op deze leuke accessoires. Wil jij je deze winter trendy en winterproof kleden? Dan is het is handig om wat aandacht te besteden aan deze winteraccessoires.

De nieuwste collectie is al bij de mutsenwinkels binnen en de hipste en leukste mutsen zijn inmiddels online te bestellen.

Billabong mutsen

Hieronder zie je enkele mutsen uit de nieuwe collectie van Billabong. In de Billabong collectie zitten veel verschillende soorten beanies. Ook veel soorten mutsen zoals fijn gehaakte mutsen en bont gekleurde mutsen.Voor dames, heren en kinderen.

Billabong wintermuts

Fox mutsen

Hieronder zie je enkele mutsen uit de collectie van Fox. In de Fox mutsencollectie zitten veel verschillende soorten beanies. Maar ook stoere skimutsenen, mutsen met cap en grof gebreide mutsen. Voornamelijk oversized mutsen. Voor dames, heren en kinderen.

Fox mutsen

Maya mutsen

Hieronder zie een paar wintermutsen uit de collectie van Maya. In de Maya mutsencollectie zitten veel verschillende soorten wintermutsen. Maar vooral luxe witte mutsen met flappen in bont.

Maya Mutsen