Eenvoudig, voordelig en snel een eigen professionele online webwinkel starten

Inhoud

Denk je erover een eigen webwinkel te starten? Lees dan dit bericht en ontdek hoe je heel voordelig, zelfs gratis, direct online je eigen webwinkel kunt beginnen met de bekroonde webwinkel software van BiedMeer webwinkels. Zo eenvoudig was het nog niet eerder!

Webwinkel starten

In 4 stappen een eigen online webwinkel

Ga naar de website van BiedMeer webwinkels en maak een keuze uit drie webwinkel pakketten:

Pakket 1 is de gratis webwinkel software. Hier heb je een aantal beperkingen. Je hebt bijvoorbeeld geen ondersteuning als je vragen hebt en je hebt geen mailadres. Je dient dan een ander mailadres te gebruiken. Daarbij kun je geen nieuwsbrieven versturen. Dit pakket is een leuke mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de webwinkel software. Je kunt later altijd overstappen naar de meer uitgebreidere betaalde pakketten.

Pakket 2 kost 12,95 per maand. Bij dit webwinkel software pakket ontvang je een eigen mailadres, mag je gebruik maken van de helpdesk als je vragen hebt en kun je een domeinnaam naar keuze kiezen.

Pakket 3 kost 24,95 per maand. Dit is de meest uitgebreide versie, waarbij je geen enkele beperking hebt. Ideaal voor de professionele grotere webwinkels. Bij dit pakket kun je een onbeperkt aantal producten invoeren.

Heel belangrijk en een super goede voorwaarde is dat alle betaalde pakketten per maand opzegbaar zijn. Je zit dus nergens langere tijd aan vast.

Stap 1

Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op bestel direct. Vervolgens kun je kiezen voor een domeinnaam. Het is aan te bevelen om één of een combinatie van meerdere van de belangrijkste zoekwoorden in de domeinnaam op te nemen. Zo vergroot je de kans om snel een goede positie te krijgen binnen de zoekresultaten van de zoekmachines.

Stap 2

Na het kiezen van de domeinnaam ga je naar stap 2 van 4. Hier vul je de gevraagde gegevens in, zoals de domeinnaam, je mailadres en ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Stap 3

Je wordt nu gevraagd de door jouw ingevoerde gegevens te controleren en na akkoord ga je naar stap 4 van 4, de laatste stap.

Stap 4 

Je krijgt nu je logingegevens te zien en hiermee kun je inloggen op je webwinkel. Je eigen webwinkel is nu online en je kunt beginnen met het vullen van de webshop met de producten die je online wilt gaan verkopen.

De webwinkel software van BiedMeer is zeer uitgebreid. Onderstaand een greep uit de vele mogelijkheden die deze webwinkelsoftware biedt.

  • Geïntegreerd betalingssysteem zoals bijvoorbeeld iDEAL.
  • Er is een koppeling mogelijk met je boekhoudsoftware.
  • Er is een koppeling mogelijk met groothandels.
  • Er is meertalige ondersteuning.
  • Er zijn diverse koppelingen mogelijk met vergelijkingssites zoals bijvoorbeeld marktplaats, beslist en Google shopping
  • Je kunt eenvoudig met deze software een facebook webwinkel beginnen.

Ga direct aan de slag met deze voordelige en complete software en start nu je eigen webwinkel.

OOK INTERESSANT