De Volvo autoverzekering is ontworpen speciaal voor de Volvo en Volvo rijders

Inhoud

Uit testen is gebleken dat de Volvo onloochenbaar de veiligste auto is. Zo biedt het bedrijf als eerste ter wereld de City Safety standaard aan in elke auto. Met behulp van een sensor wordt het noodstopsysteem ingesteld om botsingen op lage snelheid te voorkomen. De Pedestrian Detection herkent voetgangers en heeft ook een automatisch remsysteem indien nodig. Deze goede veiligheidsmaatregelen zijn terug te zien in de Volvo autoverzekering. Het is namelijk één van de voordeligste verzekering beschikbaar.

Volvo autoverzekering

Een lagere premie door opgebouwde bonussen

De autoverzekering van Volvo is door Defaqto bekroond met 5 sterren. Defaqto is een onafhankelijk financieel onderzoeksbureau dat product waarderingen geeft. Bovendien verstrekken ze informatie en analyses om mensen te helpen om betere financiële beslissingen te nemen. De premie voor een Volvo autoverzekering, ofwel wat u moet betalen aan Volvo, is mede bepaald door het bonus-malussysteem. Bij deze regeling krijgen rijders die schadevrij rijden een hogere bonus. Ook zijn de factoren leeftijd en woonplaats hierbij bepalend. Als u toch schade maakt dan kunt u tegen een minieme extra premie de bonusterugval afkopen. Verder beschikt u over een lagere premie als u kiest voor een hoger eigen risico. Echter moet u dan wel zelf uw eigen risico afbetalen voordat er iets wordt vergoed.

Een grote vrijheid in het kiezen van uw dekkingsvorm

Bij de Volvo autoverzekering kunt u kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; de W.A., W.A.+ beperkt casco en W.A. volledig casco. Een W.A., ofwel een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, vergoed de schade die u als bestuurder of als passagier met uw auto door uw schuld aan andere toebrengt. Met de W.A. plus beperkt casco wordt er bovendien schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal of natuurrampen vergoed. De W.A. volledig casco geeft hier bovenop ook een schadevergoeding voor botsingen, omslaan, van de weg of te water raken en andere externe risico’s. Deze dekkingen kunnen allemaal naar eigen wens worden afgestemd. Dit gaat op basis van de premie die u betaald en het eigen risico dat u hierbij kiest. De gekozen pakketten zijn; economy, solid en topcover. Zo is er voor iedere Volvo-rijder een geschikte Volvo autoverzekering.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »