De voordelen van een volkswagen merkverzekering

Inhoud

De VW Golf biedt u veel rijplezier. Dat rijplezier wilt u graag behouden door een goede autoverzekering af te sluiten. Een Volkswagen autoverzekering kan u dat plezier geven omdat het precies op uw Volkswagen aansluit.

De Volkswagen autoverzekering voor zowel zakelijk als privé

De Volkswagen is afkomstig uit Duitsland. De auto’s zijn zeer populair bij particulieren en voor bedrijven een uitstekende bedrijfsauto. Zowel de Polo als de Volkswagen Transporter dienen goed verzekerd te zijn tegen allerlei soorten schade en calamiteiten. De Volkswagen autoverzekering biedt deze mogelijkheid en wordt verzorgd door de Volkswagen Bank. De Volkswagen autoverzekering kan ook via tussenpersonen worden afgesloten. Ze hebben de kennis en ervaring van verzekeren.

Een Volkswagen autoverzekering biedt zekerheid

Er zijn verschillende soorten Volkswagen autoverzekeringen afgestemd op de wensen van de bestuurder en de Volkswagen. Zo is er de Volkswagen basispolis. Deze basispolis heeft een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Er zit geen eigen risico aan vast en het aantal voorgaande schadevrije jaren telt mee in elke Volkswagen autoverzekering. Er zit ook een vijftien maanden nieuwwaarde regeling bij. In deze Volkswagen autoverzekering zit vervangend vervoer voor tijdens een reparatie bij een schadegeval.

Aanvullende Volkswagen autoverzekeringen

De Volkswagen Pluspolis is een aanvullende verzekering en biedt drie jaar nieuwwaarderegeling zonder eigen risico. Daarnaast is er een premiebescherming. Dat wil zeggen dat er na een schadeongeval de premie niet omhoog gaat, alleen de casco premie wordt verhoogd. De WA premie verandert niet of nauwelijks. Bij deze verzekering zijn ook de inzittenden verzekerd en er is vervangend vervoer geregeld. De andere aanvullende verzekering is de Volkswagen Zekersheidspolis. De Zekersheidspolis biedt als extra één of twee jaar garantie tegen onverwachte reparatiekosten.

Een Volkswagen autoverzekering kent uw auto

Een Volkswagen autoverzekering kent uw auto door en door. Het motorvermogen, de looptijd en de maximale kilometergrens. Zo betaalt u altijd de meest gunstige premie. Welk model Volkswagen u ook heeft, er is altijd een Volkswagen autoverzekering die voor uw Caddy, Golf, Passat, Polo, New Beetle, Touran, Transporter of Up geschikt is. Zo blijft u het rijplezier in uw Volkswagen behouden met extra zekerheid. Voor meer informatie ga naar Bonnes verzekeringen.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »