Een visitekaartje is het uithangbord van je bedrijf

Inhoud

Iedere zichzelf respecterende organisatie beschikt over visitekaartje voor medewerkers die in contact komen met de buitenwacht. In één oogopslag weet de relatie met wie ze te maken hebben. Een goede eerste indruk kun je ten slotte maak één keer achterlaten. Hoe eenvoudig het is om een visitekaartje te laten drukken, en welke mogelijkheden er, lees je in deze tekst. Visitekaartje

Als je even vlug via google zoekt naar drukkerijen kom je direct talloze bedrijven tegen die visitekaartjes drukken. Omdat er vaak meerdere medewerkers en functies zijn binnen een organisatie, heb je ook meerdere visitekaartjes nodig. Drukkerijen leveren daarom de visitekaartjes in grotere aantallen. Hoe meer je er bestelt, hoe minder ze per stuk kosten. En online kun je tegenwoordig heel eenvoudig al een visitekaartjes ontwerpen, bestellen, laten bedrukken en laten leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Formaat

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om vast te stellen welke maat je wenst voor je visitekaartje. De meeste drukkerijen beschikken over een aantal varianten qua afmetingen van visitekaartjes. De meeste varianten lopen uiteen van 85 bij 55 millimeter tot 170 bij 55 millimeter.

Keuzemogelijkheid

Het mooie aan het bedrukken van een visitekaartje is dat de keuzemogelijkheden alleen beperkt worden door je eigen fantasie. Alles is mogelijk. Omdat we je in deze tekst niet alle keuzemogelijkheden kunnen voorleggen, proberen we door middel van enkele voorbeelden een indicatie te geven. Laten we het visitekaartje van 85 bij 55 millimeter, nader beschouwen. Dit is het kleinste formaat in het assortiment, maar tevens ook een formaat dat door veel drukkerijen wordt aanbevolen. Behalve de afmeting is ook het materiaal van je visitekaartje van groot belang voor de indruk die je wilt maken. Enkele voorbeelden betreffen houtvrij papier, Ice Silver Metalic, of papier dat geschikt is voor laserprint.

En afgeleide van het materiaal is het gewicht van je kaartje. Het gewicht van een standaard formaat visitekaartje kan variëren 220 gram tot 500 gram. Kies dus het formaat en gewicht dat het beste bij jouw organisatie en mensen past.

Vervolgens maak je de keuze over de bedrukking. Je kunt kiezen uit de 1PMS Kleur, 2PMS Kleur of een Fullcolour visitekaartje.

De laatste inhoudelijke keuze betreft de afwerking van het visitekaartje. Kies uit dubbelzijdig matlaminaat, dubbelzijdig glanslaminaat, of een nieuwe luxe afwerking. Verder kun je nog kiezen uit ronde hoeken of rechte hoeken.

Tot zover de inhoudelijke keuzes voor de kleur, vorm, materiaal en gewicht voor het visitekaartjes drukken. Wat nu nog rest is de online bestelling in orde maken. Als je eenmaal weet wat de mogelijkheden zijn is de bestelling in een vloek en een zucht voltooid.

OOK INTERESSANT