Inderdaad, van seks moet je genieten. Dat is niet altijd even gemakkelijk, want er kunnen best weleens problemen ontstaan. Die problemen kun je voorkomen, maar je moet wel weten hoe je dat moet doen. Glijmiddelwebshop.nl

Wat kan een probleem zijn?

Een probleem kan zijn:

Een voorbeeld is, dat de vrouw niet vochtig genoeg wordt van binnen in haar vagina. Dat kan verschillende oorzaken hebben, door een zwangerschap, of door de overgang, maar ook gewoon omdat de hormonen niet werken zoals we dat zouden willen. Dan is het fijn om met een glijmiddel te werken. Het maakt de toegang tot de vagina gemakkelijker, de vrouw is ontspannen, want het doet geen pijn, als er genoeg glijmiddel wordt gebruikt.

Condoom

Ook het gebruik van een condoom kan een glijmiddel noodzakelijk maken. Veelal is een condoom nogal stug en voelt niet prettig aan bij het penetreren. Een glijmiddel is dan ideaal. Je kunt zoveel je wilt gebruiken en het irriteert de vagina niet, dus het zal zeker zijn doel bereiken.

Anale seks

Ook bij anale seks is een glijmiddel onontbeerlijk. Voor soepele seks, kun je anaal vaseline gebruiken, maar ook is glijmiddel een betere variant. Vooral omdat dit uit natuurlijke bestanddelen bestaat.

Smaakjes

Er zijn glijmiddelen met smaakjes. Zo kun je allerlei varianten gebruiken om het seksleven nog spannender te maken. De smaakjes zijn niet beïnvloedbaar op de hygiëne in de vagina en kunnen ook gewoon geconsumeerd worden. Van aardbei tot vanille, chocola en banaan, allerlei smaken zijn er te verkrijgen.

Waar te verkrijgen

Het is voor sommige mensen nog best moeilijk om glijmiddel aan te schaffen, ook al staat het gewoon in het rek bij de drogist. Veel mensen hebben een schaamtegevoel daarover en zullen dus niet zo snel tot aankoop overgaan in een winkel. Daarom is het goed te weten, dat lubricant ook via internet te verkrijgen is.