Plannen om een vakantie in Spanje door te brengen maar met een beetje meer privacy dan een hotel?

Inhoud

Een huis huren is een goed alternatief en hoeft niet veel duurder te zijn dan een appartement waar je toch nog in je bewegingsvrijheid beperkt bent.Spanje vakantiehuis

Massaal trekken we al naar Spanje om het klimaat in de zomer en de winter maar ook het eten is er heerlijk en de Spanjaarden zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Wil je eens een andere vakantie, of wil je overwinteren in Spanje, met een villa Spanje huren heb je net dat beetje extra wat je verblijf onvergetelijk kan maken. De vele vakantiehuizen hebben vaak een eigen privé zwembad waardoor je helemaal het gevoel van luxe en totale ontspanning krijgt.

Spanje heeft veel te bieden. Mooie stranden, een rijke historie die ook met ons koningshuis verbonden is, een overweldigende natuur, bezienswaardigheden. vele culturele, muzikale en artistieke must-have-seens, lokale feesten, markten, heerlijke wijnen naast het gastronomische aanbod en natuurlijk het klimaat met vele uren zon! Een wat denkt u van de Spaanse taal te leren terwijl u daar een aantal maanden verblijft?  Maar ook veel sportief vakantie plezier kan worden genoten, denk maar eens aan tennis, windsurfen, paardrijden, golven, duiken en in de winter kan er geskied worden, voornamelijk worden de pistes gebruikt door de Spanjaarden maar als buitenlander bent u zeker welkom.

Langs de vele stranden is er een rijk aanbod aan vakantie huizen te huur, rustig gelegen of wat meer betrokken bij het nachtleven, er is voor een ieder wel iets te vinden wat je vakantie meer ontspannen en aantrekkelijk zal maken. Indien u een huis huurt kunt u ook gemakkelijk familieleden of naaste vrienden vragen eens langs te komen, dit geeft een extra dementie aan zowel uw verblijf als dat van uw gasten.

De Costa Blanca, witte kust, is erg in trek bij Nederlanders die daar of vakantie komen vieren of overwinteren. Een Nederlandse supermarkt is aanwezig, Nederlandstalige makelaars kunnen u van dienst zijn indien u toekomstige koopplannen heeft en ook de vele camarero’s kennen hun woordje Nederlands. Een ieder zal zijn best doen uw verblijf zo plezierig en aangenaam mogelijk te maken. De Costa Blance is ook de plek bij uitstek indien u meer in contact wilt komen met buitenlanders van andere Europese landen zoals Engeland, Zweden, Duitsland en België.

Je maakt zelf van je vakantie wat je eruit wilt halen maar met een eigen vakantiehuis Spanje heb je al een stapje voor op vele andere goed-weer-zoekers, kortweg; je eigen plekje onder de Spaanse zon!

OOK INTERESSANT