Lekker genieten van een vakantiehuis in Moraira

Inhoud

Een vakantievilla Spanje, wie wil dit niet? Er zijn zoveel leuke vakantievilla’s in Spanje. Een vakantiehuis te Moraira in Spanje is echter voor iedereen genieten. Het authentieke vissersdorpje is het Saint-Tropez van Spanje. In deze mondaine badplaats heerst een levendige en familiale sfeer voor een aangename vakantie. 

Moraira als gezellige mediterrane vakantiebestemmingvakantiehuis

Het gezellige vissrsdorpje Moraira ligt aan de Costa Blanca vlakbij Benidorm, tussen de plaatsen Denia en Calpe. De grootste stad in de buurt van Moraira is Alicante. In het dorpje Moraira is het gezellig druk maar het is er niet massaal. Men kan rustig genieten aan een terrasje. Er zijn ook heel veel restaurantjes te bezoeken om mediterrane gerechten te proeven zoals de bekende tapas en de gegrilde sardientjes. Het strand is nooit verder dan een kwartier lopen of rijden van het vakantiehuis vandaan zodat men heerlijk elke dag kan zonnebaden.

Verschillende vakantiehuizen in Moraira

De vakantiehuizen in Moraira zijn geschikt voor twee tot acht personen. De hele familie kan er logeren en het is een ook ideaal voor een groep met vrienden. Het verblijf kan het hele jaar door worden geboekt omdat Moraira in het Zuiden van Spanje ligt. Daar kent men alleen maar zachte winters. Het is bovendien de ideale locatie om te gaan wandelen en fietsen. Er is zelfs een golfbaan voor golfliefhebbers. Ook zijn er veel wateractiviteiten te beleven zoals zwemmen, duiken, vissen en zeilen. Voor iedereen is er wel wat te doen op Moraira. Een actieve vakantie of een lekker luie strandvakantie.

Lekker genieten in Moraira

In een villa Moraira kan iedereen genieten van een vakantie op zijn eigen manier. Voor de cultuurliefhebber heeft Moraira een mooie jachthaven met een ouderwetse visafslag. Daar zijn allerlei soorten vis te koop om bijvoorbeeld zelf in het vakantiehuis te gaan koken. Er is ook een fort in de buurt uit de achttiende eeuw om te bezichtigen. In Moraira zijn er talloze leuke winkeltjes voor de shopliefhebber. s’ avonds zijn er gezellige barretjes te vinden voor iedereen die van feesten houdt.

Een vakantiehuis Moraira biedt veel vertier voor jong en oud. Geniet in mondaine Moraira!

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »