Een vakantiehuis in Friesland aan het water

Inhoud

Een kleine impressie

U voelt zich hier helemaal thuis. Dit is de plek om echt tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. U bent net wakker geworden, u hoort de vogels fluiten, de zon schijnt en het water klotst zachtjes tegen de kade. U wilde een vakantiehuis Friesland kopen. het liefst eentje aan het water. U kreeg veel meer dan u had gedacht.

vakantiehuis

Een mooi aanbod

U was op zoek naar een vakantiewoning te koop Friesland. U had een duidelijke voorkeur voor een rustige en mooie omgeving in de vrije natuur, het liefst aan een van de vele meren die Friesland rijk is. Via via hoorde u over een interessante mogelijkheid. U keek op de website van Watervillas Friese Meren en wat u zag sprak u bijzonder aan. En nu zit u er, in uw eigen watervilla. U herinnert zich nog goed wat u liet besluiten om deze watervilla te kopen.

Watervilla’s van Watervillas Friese Meren

Watervilla’s Friese Meren laat aan het Tjeukemeer een vijftigtal villa’s bouwen. Door de rieten daken en de mooie gevelstenen passen ze uitstekend en harmonieus in de omgeving. Vanbinnen zijn de vakantiehuizen luxueus opgezet en voorzien van alle moderne gemakken. De villa’s liggen zeker tien meter van elkaar, hebben een ruime tuin en een eigen aanlegsteiger. U kunt kiezen uit vier typen watervilla. Ze liggen bij de dorpjes Delfstrahuizen en Echtenerbrug en met de auto liggen steden als Lemmer en Heerenveen binnen handbereik. Voor mensen die hechten aan rust en privacy zijn ze ideaal. Rietkragen en andere beplanting zorgen voor een afgeschermd persoonlijk paradijs. Het Tjeukemeer is als natuurgebied schitterend en wie graag een dag op het water doorbrengt vindt hier alles wat zijn hart begeert.

Ontdek Friesland vanuit uw watervilla

Wie Friesland kent en waardeert, weet heel goed wat deze prachtige provincie nog meer te bieden heeft naast natuurschoon en water. Leeuwarden is een mooie en moderne stad, waar de sfeer extra bepaald wordt door de vele historische gebouwen. Een stad om uitgebreid te winkelen en te genieten van de plaatselijke restaurants en cafés, vaak met verrassende streekgerechten. Ook steden als Sneek, Harlingen en Franeker zijn een bezoek meer dan waard. En mocht de Tocht der Tochten weer eens plaatsvinden, vanuit uw vakantiehuis Nederland is het maar een klein stukje.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »