Vakantie Oostenrijk specialist

Inhoud

Boek nu een reis met de Oostenrijk en Zwitserland specialist van Nederland, Berg en Meer Alpenvakanties. 

Tijdens uw vakantie Oostenrijk lekker spetteren in het zwembad, heerlijk wandelen over de met sneeuw bedekte alpenweiden, genieten van de schone lucht en geweldige panorama’s of prachtige langlauftochten maken over één van de vele uitgezette routes! Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die de vakantielanden Oostenrijk en Zwitserland te bieden hebben tijdens de wintersport.

Berg en Meer Alpenvakanties uit Haaksbergen bestaat nu bijna 7 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties voor vakantie  Oostenrijk en vakantie Zwitserland. Het is nu de tijd om uw wintersport Oostenrijkvakantie te reserveren en juist de winter heeft zoveel moois te bieden in Oostenrijk en Zwitserland. Eigenaar Luc Geerlink verteld:  ‘Voor veel mensen staan deze 2 landen alleen maar bekend om hun meren en de volksfeesten, maar vaak wordt vergeten dat de bergen in de wintermaanden prachtig zijn. Tel daarbij de gastvrijheid op, de apres ski, de uitgebreide pistes, de goede kwaliteit van de hotels en het eten en je kunt je voorstellen dat Oostenrijk en Zwitserland zeer in trek zijn voor een geslaagde wintersport.’

Berg en Meer vakantie Oostenrijk richt zich op een aantal specifieke  doelgroepen. Er staat een afgewogen aanbod voor Oostenrijk en Zwitserland op www.bergenmeer.nl : zo is er aanbod voor families, rust en comfort zoekers, actievelingen en singles met kind. Voor iedere afzonderlijke doelgroep zijn er strenge criteria die bepalen of een accommodatie in aanmerking komt voor de bewuste doelgroep. Een familie-accommodatie moet bijvoorbeeld minimaal een kinderkorting hebben tot en met 12 jaar, een animatieprogramma bieden voor de kinderen en over een zwembad beschikken. Accommodaties voor de rust en comfort zoekers mogen juist niet over kinderanimatie beschikken en moeten minimaal een à-la-carte restaurant hebben.

Naast het afgewogen aanbod dat Berg en Meer Alpenvakanties biedt is er nog een groot voordeel en dat is de prijs voor uw vakantie Oostenrijk. Bij Berg en Meer Alpenvakanties is de prijsstelling zeer scherp; u betaald op die manier nooit te veel voor uw wintersportvakantie naar Oostenrijk of Zwitserland.

Op dit moment is er een zeer grote vraag naar all-inclusive hotels voor tijdens de wintersport in Oostenrijk. Ons aanbod is daarop aangepast met 17 all-inclusive hotels, zodat u bij ons een zeer grote keuze heeft. Wij hebben zeer scherpe prijzen bij all-inclusive appartementen Alexander in Kirchberg in Tirol Oostenrijk. U heeft de beschikking over een appartement voor maximaal 4 of 6 personen en maakt gebruik van alle faciliteiten van het vlakbij gelegen Hotel Alexander. Zeer geschikt voor gezinnen want kinderen t/m verblijven gratis!

Ga nu naar de website: www.bergenmeer.nl en boek rechtstreeks uw vakantie Oostenrijk of vakantie Zwitserland.

OOK INTERESSANT