Trends carnavalskleding 2014 – 2015

Inhoud

Ben je van plan het aankomende jaar carnaval te gaan vieren? Dan heb je zeker al nagedacht hoe jij verkleed wil gaan.

Voor de meeste carnavalsvierders is het is ieder jaar weer een uitdaging om een leuke en origineel carnavalskostuum te vinden. Het is vandaag de elfde van de elfde, het begin van de voorfeesten. Alle carnavalswinkels zijn weer voorzien van een zeer uitgebreide nieuwe collectie verkleedkleding, waaronder natuurlijk de nieuwste trends. De carnaval voor het aankomende jaar wordt natuurlijk weer een gigantisch feest en daar horen vanzelfsprekend originele carnavalskleren bij.

Originele carnavalskledingCarnaval

Binnen de nieuwe collectie carnavalskleding zal het je niet moeilijk vallen om een leuk en hip carnavalskostuum te vinden. Een uitgebreid carnavalsassortiment met de meest originele carnavalskleren gaat natuurlijk weer zorgen voor een kleurrijke carnaval. Het zal je waarschijnlijk wel verbazen hoe verassend goedkoop de prijzen dit jaar zijn. Goedkope carnavalskleding is er te kust en te keur. De voorraden kleding zijn zo enorm groot dat de meeste nieuwe outfits wel leverbaar zullen blijven tot volgend jaar februari, wanneer het hoofdfeest gaat plaatsvinden. Mocht je met een grote groep mensen meelopen in de carnavalsoptocht en allemaal dezelfde outfit willen, dan is het natuurlijk wel handig om eerder te bestellen, zodat je zeker weet dat je op tijd bent en genoeg keuze hebt.

Wat zijn de trends…

De nieuwe kledingcollectie is weer gemaakt van stevige stoffen die niet snel stuk gaan. Hier volgen een aantal trends voor het aankomende jaar:

  • Dalmatiër capes voor kinderen: Voor de kinderen doen de zwart witte Dalmatiër capes met bijpassende muts het dit jaar erg goed. Deze outfits zijn al verkrijgbaar voor één euro!
  • Marinegirl: De donkerblauw met witte marinegirl kostuums vinden dit jaar gretig aftrek bij de dames.
  • Matrozenkleding: De mannen zijn dit jaar erg geïnteresseerd in de blauw witte matrozenkleding, maar ook de witte kapiteinsjas met kapiteinspet worden goed verkocht.
  • Piratengirl: Voor de meisjes is er dit jaar de bruin witte piratengirl kleding.

Hierboven hebben wij slechts een tipje van de sluier opgelicht van de trends voor 2013-2014. De nieuwe collectie is zo groot dat het teveel zou zijn deze allemaal op te noemen. Welke carnaval outfit je ook gaat bestellen, één ding is zeker: Carnaval 2015 wordt zeker weer een geweldig feest!

OOK INTERESSANT