Container transport vergt specifieke kennis

Inhoud

Lang niet alle handel die in de wereld wordt verkocht wordt verpakt in dozen die door een postbedrijf aan de deur kunnen worden bezorgd. Veel partijen goederen zijn daar namelijk veel te groot voor. Deze moeten over de weg of het water worden vervoerd door middel van containertransport. Voor zo’n transport kunt u alleen niet terecht bij iedere vervoerder. Er is namelijk specifieke kennis en logistieke capaciteit nodig om dit af te kunnen handelen. Vervolgens is er bovendien vaak ook nog voorraadbeheer gewenst. Wat u ook allemaal nodig heeft, bij ons kunt u het laten doen.

Als transportbedrijf zijn wij er volledig op gericht om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Hebben ze bijvoorbeeld physical distribution nodig, dan zorgen wijn dat dit geregeld wordt. Of hebben ze zelf niet genoeg opslagcapaciteit? Dan zorgen wij voor opslag en eventueel zelfs voor het voorraadbeheer. Natuurlijk heeft dit zijn prijs, maar het is voor veel organisaties vele malen goedkoper dan het huren of kopen van extra ruimte en het inhuren van extra personeel. Zeker als u weet hoe efficiënt wij werken met het containervervoer.

Nadat een container transport in Nederland is aangekomen

Met diensten als physical distribution, container transport en voorraadbeheer kunnen wij ons gerust een ideale logistieke partner noemen. Toch doen we dat niet. Dat laten wij namelijk liever aan onze tevreden klanten over. Zij moeten ons uithangbord zijn, want dat is de beste reclame.

Toch moet u niet vreemd opkijken als u eens iemand tegenkomt die onze naam noemt als het over container vervoer Italië gaat. Wij werken namelijk al decennialang aan onze reputatie en proberen, bijvoorbeeld op het gebied van physical distribution, onze dienstverlening nog elke dag te verbeteren.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en laat ons uitleggen wat we allemaal voor u kunnen doen. U zult versteld staan. We kunnen er zelfs voor zorgen dat u, nadat u een verzoek tot transport bij ons heeft ingediend, niet eens meer naar uw handelswaar hoeft om te kijken. Dat komt omdat wij uw goederen ook verpakken en distribueren. Als dat niet lekker werkt, weten wij het ook niet meer.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »