De mogelijkheden van een promotiefilm

Inhoud

Klanten informeren of een nieuw product lanceren. U kunt het allemaal vertellen via een mailing of een presentatie. U kunt ook een promotiefilm laten maken. De promotiefilm kan voor het bedrijf een prima aanvulling zijn om uw product, dienst of doel voor ogen nog meer luister bij te zetten.

De promotiefilm voor een duidelijk en helder beeld van uw bedrijf

Promotiefilms kunnen worden ingezet voor allerlei doeleinden. Zo kan de film op de website worden neergezet, op youtube maar ook worden getoond op beurzen en in showrooms. Beelden zeggen meer dan woorden en kunnen woorden ook aanvullen om een duidelijker beeld te krijgen. Zo kan de promotiefilm ook worden gedraaid tijdens een seminar, een congres of bij een sales gesprek ter informatie voor potentiele klanten, zakenpartners of het buitendienst personeel.

De promotiefilm naar uw wens

U heeft een bepaald beeld hoe uw promotiefilm eruit moet zien. Of u weet exact welk product er gepromoot moet worden of welke dienst in beeld moet worden gebracht. U heeft de locatie al in gedachten of de personen die in beeld moeten komen. Het kan ook zijn dat u geen idee heeft hoe u uw bedrijf in kaart moet brengen in verband met de vele aspecten die meespelen. Twinsense kan u adviseren hoe uw bedrijf het beste in beeld kan worden gebracht en hoe dat gefilmd kan worden. Uiteraard houdt Twinsense rekening met ieders budget. De promotiefilm kan als instructiefilm worden gemaakt maar ook als pure commercial voor uw bedrijf, stichting, vereniging of overheidsinstelling.

Een unieke bedrijfsfilm als goede promotiefilm

Een unieke bedrijfsfilm die het bedrijfsgevoel naar voren brengt. De lengte van de film maakt niet uit als de boodschap maar krachtig naar voren komt. Wanneer de film uw doelgroep aanspreekt, dan is het doel van de promotiefilm bereikt. De promotiefilm is communicatie op zijn best. Geef uw potentiele klanten bijvoorbeeld een bedrijfs DVD mee bij een beurs of verzin maar een ludiek visitekaartje door middel van een bijzonder filmpje. Alles kan. Een echt scenario, een concept of een gewoonweg een leuk idee kan verworden tot uitstekende promotiefilm.

Virtual Reality Training

Voor ondernemingen is het vaak moeilijk om praktijksituaties te trainen? Meestal komt dit eenvoudigweg omdat de situatie niet nagebootst kan worden en doordat de afstanden enorm zijn. Een andere reden die vaak voorkomt is dat een door werknemers bediende machine niet past binnen een bepaalde omgeving.

Met Virtual Reality training worden werknemers getraind voor bijvoorbeeld onderhouds- en servicewerkzaamheden, het oefenen van calamiteiten of het bedienen van nieuwe apparaten of machines nog voordat deze aanwezig zijn binnen de onderneming. Met VR training is bijna alles mogelijk. De voordelen zijn enorm!

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »