Maak je tuin gezelliger en creëer een extra terras met een prieel

Inhoud

Veel mensen hebben tegenwoordig een prieel in de tuin.Prieeltje

Maar wat is een prieel eigenlijk en waarom zijn deze nog altijd zo populair?

Betekenis prieel

Een prieeltje is een halfopen tuinhuisje maar het kan evengoed een terras zijn. Priëlen waren in de negentiende eeuw vaak te vinden in de gigantische tuinen van grote landhuizen en kastelen. Priëlen werden in het verleden gemaakt van hout maar later ook van metaal en van kunststof. Meestal werd er een bloemenperk en planten omheen geplaatst om de tuin die typisch gezellige sfeer te geven.

Kant en klaar te koop

Er zijn tegenwoordig heel veel kant en klare houten priëlen te koop in diverse tuincentra maar ook online via het internet. Tegenwoordig is een prieel niet alleen meer voor de elite, zoals vroeger wel het geval was. Steeds meer mensen maken van hun tuin een tweede woonkamer om gezellig tijdens de zomer in te verblijven. Bent u geïnteresseerd en wilt u ook uw tuin gezelliger maken met een prieel, klik dan hier.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »