Wij wensen bedrijven geen personeel

Inhoud

Op sommige momenten zou iedere ondernemer wel eens willen dat het mogelijk zou zijn om zonder personeel te kunnen.

Uiteraard niet omdat u als bedrijf van uw zeer gewaardeerde medewerkers af wil maar omdat u heel graag van alle personeelsrompslomp af zou willen.Payroll

De payroll oplossing

Dit is mogelijk met payroll. U of de verantwoordelijke mensen binnen uw bedrijf hoeven zich geen zorgen te maken over het opstellen van juridisch juiste arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid, private verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, salarisadministratie, afdrachten aan bedrijfsvereniging, pensioenfondsen en de belastingdienst, CAO- en wetswijzigingen, (eventule) ontslagzaken, en nog veel meer rompslomp!

De ondernemer gaat bijna denken dat het bedrijf geen werknemers heeft. Flexvisie Payroll, neemt graag uw personeel over. Uiteraard niet om de werknemers elders te plaatsen maar om uw personeel exclusief bij uw bedrijf te laten werken. Als u graag zelf, zoals u waarschijnlijk gewend was, functioneringsgesprekken en/of beoordelingsgesprekken met uw personeel te voeren, dan kunt u dat wat ons betreft natuurlijk gewoon blijven doen. Vanzelfsprekend bent en blijft u degene die de arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers vaststelt.

Flexvisie online payroll is de externe afdeling personeelszaken. Met payrolling bent u eindelijk verlost van alle administratieve rompslomp en arbeidsrechtelijke risico’s van uw personeel. U ontvangt slechts één overzichtelijke en gespecificeerde rekening.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »