Op zoek naar een drukker voor je reclamedrukwerk?

Inhoud

Tegenwoordig is er naast offset drukwerk, digitaal drukwerk verkrijgbaar bij de drukker. Digitaal drukwerk is bij kleinere oplages goedkoper en de levertijd is veel korter.

Online drukken

Met de komst van het digitale drukwerk zijn er online veel aanbieders van online drukwerk bijgekomen. Dit is ook niet verwonderlijk want bij dergelijke printopdrachten hoeft er geen mens meer aan te pas te komen. Deze drukvorm leent zich dus prima voor een volledig geautomatiseerde webshop, waarbij de opdrachtgever een aantal bestanden upload en deze direct naar high tech printers worden verzonden die meteen kunnen starten met afdrukken.

PrijzenDrukkerij

In de praktijk blijkt dat digitaal printen bij kleinere oplages, waarbij kleurechtheid geen belangrijke rol speelt, veel voordeliger is. Bij de traditionele offset druk moet namelijk voorafgaand aan het werkelijke drukken een mal worden gemaakt en worden ingesteld. Deze opstartkosten worden verdeelt over het aantal bestelde exemplaren, waardoor de prijs per stuk bij kleine oplages veel hoger is dan bij digitaal drukwerk. Door gebruik te maken van digitaal drukken kunt u dus flink besparen op de kosten. Daarnaast kan digitaal drukwerk veel sneller geleverd worden omdat uw drukopdracht direct kan worden geprint.

Printers

Printers zijn in de loop der jaren verder door ontwikkelt. De techniek van de tegenwoordige printers is zo goed dat deze prima kunnen worden ingezet voor het drukken van flyers, folders, brochures, briefpapier, enveloppen, compliment cards, visitekaartjes, posters, stickers en zelfs boeken. De kwaliteit van de klassieke offsetdruk is weliswaar hoger, maar de kwaliteit van digitaal printen is ronduit acceptabel te noemen.

Snelle levering

Tijd is geld en het is dan ook geen wonder dat steeds meer bedrijven en instellingen overstappen naar het digitale drukwerk. Snelle levering en een zeer acceptabele kwaliteit zijn vaak doorslaggevend voor de beslissing om over te stappen.

Wilt u ook drukwerk bestellen? Kijk dan eens op de website voor digitaal drukwerk en ontdek hoe verassend voordelig dit voor uw bedrijf of instelling kan zijn.

 

OOK INTERESSANT