Laat indruk achter met een onderscheidend visitekaartje

Inhoud

Met een mooi en onderscheidend visitekaartje laat u een blijvende indruk achter op uw relaties en klanten. De uitwisseling van visitekaartjes in een netwerkomgeving is een vast gebruik en van groot belang om uw bedrijf bij potentiële nieuwe klanten onder de aandacht te brengen. Dan is het verstandig om te kiezen voor goed drukwerk, waarmee u een professionele uitstraling bereikt.Visitekaartje

Kwaliteit

Visitekaartjes hebben een handig formaat en stopt u zo in uw binnenzak of portemonnee. U hebt ze altijd bij de hand op de momenten dat dit nodig is. Met visitekaartjes van kwalitatief goed drukwerk adverteert u uw eigen bedrijf en zorgt u voor een positief imago. Een visitekaartje van hoog drukniveau creëert interesse in uw bedrijf bij de ontvanger. Doorslaggevend daarbij zijn het fraaie ontwerp, de vormgeving en de afdrukkwaliteit van het visitekaartje.

Uniek

Visitekaartjes krijgen steeds meer een persoonlijke inkleuring. U kunt natuurlijk een uniek visitekaartje laten drukken met uw bedrijfslogo en belangrijke gegevens, maar ook een visitekaartje met uw foto laten maken. U presenteert zich op deze wijze heel persoonlijk en schept direct een band met uw relatie of prospect. Het visitekaartje moet wel professioneel ogen, met heldere kleuren en teksten, anders heeft het naamkaartje een tegenovergesteld effect. In ieder geval dienen uw naam, functie, bedrijfsnaam en adres, e-mailadres, telefoonnummer, logo en website op het visitekaartje te staan, om uw zakencontact complete informatie te kunnen geven.

Lay out

Het mooie van visitekaartjes is dat deze helemaal zelf zijn te componeren. U kunt uw eigen lay-out uploaden en daarbij kiezen voor het door u gewenste materiaal en kleuren. Van houtvrij mat of natuurkarton tot lasergeschikt, aluminium en PVC. Ook het gewicht is zelf te bepalen. Verder kunt u een keuze maken tussen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken en de mate van afwerking. Standaard, mat of glanzend. Om helemaal onderscheidend te zijn, zijn er ook visitekaartjes met een ronde afwerking en vouwkaartjes die direct opvallen als u ze aan een zakenrelatie geeft.

Een visitekaartje van hoge kwaliteit kan een bijdrage leveren aan een toekomstig zakelijk contact. Zorg er daarom voor dat u kiest voor goed drukwerk, want een goede eerste indruk kunt u maar één keer maken.

OOK INTERESSANT