Besparen op het onderhoud van de CV installatie

Inhoud

De meeste huishoudens in Nederland hebben een CV ketel. Vaak word de ketel niet onderhouden tot deze ineens aan het begin van de winter storingen gaat vertonen.Onderhoud cv

Wilt u zekerheid dat uw ketel u niet laat stikken als het koud is, sluit dan een onderhoudsabonnement af en bespaar op de onderhoudskosten van uw CV ketel!

U kunt tot wel 20% op uw huidige warmteservice onderhoudsovereenkomst besparen! Wilt u besparen op het onderhoudscontract van uw cv ketel sluit dan een abonnement af bij Collectief Onderhoud. Collectief Onderhoud behartigd uw belangen wat betreft de prijs maar zeker niet onbelangrijk ook de kwaliteitsborging. Met het afsluiten van een onderhoudsabonnement kunt u automatisch gebruik maken van de 24 uurs service meldkamer. Bij dringende storingen is een servicemonteur binnen 4 uur bij u aanwezig voor reparatie. Bij de meeste onderhoudsbedrijven vindt CV ketel onderhoud jaarlijks plaats. Het staat u natuurlijk vrij om ervoor te kiezen uw cv installatie tweejaarlijks te onderhouden.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »