Nonchalant chique Landhuishotel

Inhoud

In 1906 bouwde een Twentse familie een boerderij met schenklokaal en herberg-/pensionfunctie. Zestig jaar later, op 1 april 1966, werd de toenmalige boerderij gekocht door een familie. Daarmee begon een nieuwe en succesvolle toekomst voor dit leuke café annex pension.

Vanaf aanvang was de missie van deze familie: de gasten verwennen met alle mogelijke egards, kunde, service en faciliteiten en laten beleven wat de Twentse gastvrijheid nu werkelijk betekent. Inmiddels is de huidige Bloemenbeek uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd landhuishotel gelegen op een 5 hectare groot landgoed, vermaard restaurant met 1 Michelinster en SVH meesterkok en met riante zalen voor meetings en events van uiteenlopende aard. De stijlvolle en warme ambiance in combinatie met welgemeende gastgerichte service met persoonlijke uitstraling lopen als een rode draad door de historie van dit mooie familiebedrijf.

De Bloemenbeek bestaat al meer dan vijftig jaar en staat nog altijf onder leiding van, inmiddels de tweede generatie, hotelierfamilie. Ondanks alle moderniseringen straalt hotel De Bloemenbeek nog steeds en nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit en het streven is dit zoveel mogelijk in stand te houden.

Het welzijn van gasten staat voorop

Voor het management geldt in ieder geval: tevreden en terugkerende gasten die als tevreden gasten vertrekken. Dan is de missie geslaagd!

Als toonaangevend, zelfstandig en riant landhuishotel annex restaurant ontbreekt het particuliere of zakelijke gasten, aan werkelijk niets. Gasten ervaren gastvrijheid pur sang: persoonlijke Twentse gastvrijheid, warme, gemoedelijke belangstelling en flexibele service in een informele en nonchalante chique setting. Deze setting vormt een stijlvolle kopie van het (vroegere) rijke landleven, zoals in het verleden door Twentse textiel- en metaalfabrikanten werd geleefd. De dienstverlening is maximaal door vriendelijke en gedreven medewerkers, een groene landelijke omgeving, hotelkamers op hoog niveau en veel ontspannende faciliteiten met een internationaal bekend staande keuken met Michelin ster. Alles is perfect op elkaar afgestemd.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »