Dé meubelzaak voor betaalbare kwaliteit

Inhoud

Neem de telefoongids of tik een zoekopdracht in op het internet. Binnen enkele seconden wordt u overspoeld door meubelzaken die het beste wat er aan meubels op de markt is, aanprijzen. Toch onderscheiden wij ons door een ruim assortiment aan veelzijdige en kwalitatief goede meubels aan u te bieden.Meubelzaken

In onze meubelzaak vindt u een uitgebreid aanbod van meubels voor elke gelegenheid. Onze producten zijn van een hoge kwaliteit, en gemaakt van massief hout en een goede afwerking. Ons personeel helpt u graag uw interieurwensen te verwezenlijken. Door de ambachtelijke bewerking en afwerking van de meubels wordt het natuurlijke karakter van het hout behouden. Bovendien worden onze meubels op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

We zijn één van de grotere meubelzaken van het land. In ons assortiment vind je werkelijk alle meubelen voor je woning. Je vindt er een ruime keuze meubelen van woon- tot slaapkamer en dit in verschillende stijlen, kleuren en materialen. De uitstraling van de zaak en de aandacht voor de selectie van de gepresenteerde meubelen staan volledig ten dienste van de klanten.

Advies op maat

Zowel klassieke, moderne als landelijke meubelen zijn in trek bij onze klanten. Jong en oud kunnen bij ons terecht. Ondanks de opkomst van nieuwe materialen besteden wij nog steeds ruimschoots aandacht aan de originaliteit van de meubels. Van klassieke eetkamersets, salonsets tot boekenkasten, kleerkasten, slaapkamermeubilair, bankstellen, badkamermeubels en meer. Onze gespecialiseerde vakmannen adviseren u graag welk meubel het beste resultaat zal hebben in uw interieur. Zo kunt u uw interieur uniek en eigentijds maken.

Aan de hand van uw voorkeur en ons deskundig advies kunt u een keuze maken tussen diverse meubelstijlen, waaronder:

  • Modern, minimalistisch
  • Klassiek
  • Romantisch
  • Natuurlijk en landelijk
  • Extravagant, en meer

Waar klanten over het algemeen niet bij stilstaan, is dat de uitstraling van een interieur niet alleen door het ontwerp en de materialen van de meubels wordt bepaald, maar ook door de meubelstoffering en de stoffen van de gordijnen en vouwgordijnen. Daarom bent bij ons u naast deskundig meubeladvies ook terecht voor adviezen over kleur, verlichting en de stoffering van uw meubels in combinaties met uw gordijnen en woonaccessoires.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »