Door middel van een maaltijd shake krijg je een gezonde maaltijd binnen

Maaltijdshakes

Deze shake´s zijn perfect voor als je onderweg bent of weinig tijd hebt. Maaltijdvervangers hebben

een juiste balans van voedingsstoffen, zoals koolhydraten, vete en hoogwaardige eiwitten. De maaltijdshakes kan men inzetten om gewicht te verliezen. Ze zijn in allerlei smaken te verkrijgen en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of aspartaam.

Ook in de sportwereld maakt men gebruik van deze shake´s

Een shake voor de training levert geweldige resultaten op, omdat de shake je energie geeft. Indien je aan overgewicht leidt of je wilt je gezonde gewicht behouden, is een maaltijdshake een uitkomst. De maaltijdshakes zijn totaal anders dan de eiwit shake´s. maaltijdvervangende shake´s zijn speciaal samengesteld om gewichtsverlies te bereiken. Ze bevatten een breed scala aan voedingsstoffen, eiwitten en koolhydraten.

De maaltijdshakes die wij aanbieden hebben een perfecte balans van eiwitten, koolhydraten, vetten, essentiële mineralen en vitaminen. Uw lichaam krijgt dan de benodigde voedingsstoffen binnen en u kunt toch afvallen.

Veilig afvallen

Een veilige en gezonde manier om gewichtsverlies te bereiken. Iedereen kan afvallen en hun ideale vorm bereiken. de meeste mensen hebben niet de kennis en de wilskracht om daarin echt succesvol te zijn. Je zal je levensstijl moeten veranderen in een gezonde, holistische levensstijl. Negatieve gewoonten moeten vervangen worden door positieve gewoonten.

Smaak en recepten

De maaltijdshakes smaken heerlijk, ze zijn glutenvrij, bevatten meer dan twintig mineralen en vitaminen, blokkeren de honger en hebben een ongelooflijke smaak. Ze vervangen complete maaltijden en met een aangepaste levensstijl kunt u uw doel bereiken. Er zijn allerlei recepten mogelijk met deze shake´s, zoals een aardbeien shake, een yoghurt shake of een smoothie shake waarbij je ijsblokjes crusht.

Tijd

Mensen hebben vaak geen tijd om te eten en dat is een belangrijke obstakel in de cultuur van vandaag. Onze maaltijdshakes kunnen ook daarvoor gebruikt worden, dat mensen weer een gezonde maaltijd binnen krijgen. Daarnaast kan men de shake´s gebruiken voor gewichtsverlies en als ondersteuning bij bodybuilding of andere fitness sporten. Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam en belangrijk voor een toonaangevende gezondheid. Essentiële eiwitten zijn belangrijk voor de spieren en de hoofdingrediënt voor gewichtsverlies door de optimale verhouding.

Wij als leverancier van maaltijdshakes bieden een ongelooflijke waaier van mogelijkheden. We hebben een uitgebreid assortiment en spelen op de behoefte van de consument in. Wij leveren kwaliteit supplementen en voedingssupplementen voor elke betalende klant.