Led scherm huren

Inhoud

Organiseer je een evenement of wil je tijdelijk extra aandacht vestigen op je bedrijf of een speciale actie? Met een Led scherm trek je zeker de aandacht! Of het nu gaat om een interactieve bijeenkomst, het tonen van sponsoren of een korte reclameboodschap, het huren van een ledscherm kan een praktische uitkomst uit zijn.

Creëer interactie

Met een LED-scherm kun je van alles doen om je evenement nóg leuker en interessanter te maken. Denk aan het peilen van de emoties, het insturen van reacties die live worden weergegeven en het koppelen van social media. Ook het tonen van live beelden van het event zelf is mogelijk door middel van camera’s die worden opgehangen of rondvliegen in de vorm van drones. Met een gehuurd led scherm creëer je precies de interactie die je wilt voor een succesvol event.

Hoe kies je een geschikt led scherm?

Allereerst is het belangrijk om je af te vragen waar het evenement plaatsvindt: is dit binnen of buiten? Daarnaast moet het scherm voldoen aan de eisen die je stelt aan interactiemogelijkheden. En natuurlijk: het scherm moet groot genoeg zijn zodat iedereen het goed kan zien.

Wanneer je overweegt om een led scherm te huren, dan kun je de volgende checklist gebruiken om een keuze te maken:

Voor binnen of buiten?

Hoe groot moet het scherm zijn?
Welke mediaopties en -integraties zijn er nodig?
Moet er een live verbinding of livestream tot stand gebracht kunnen worden?
Is er stroom aanwezig of moet er een accu meegeleverd worden?

Diverse soorten LED-schermen voor verschillende gelegenheden

Wil je tijdens je evenement dat bezoekers kunnen meekijken op een groot scherm? Of wil je je evenement naar buiten verplaatsen? Een geschikt led scherm huren kan voor iedere gelegenheid.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »