Kunstverhuur maakt kunst voor iedereen betaalbaar

Inhoud

Kunst van belangrijke kunstenaars is mooi en hoeft nu niet meer onbetaalbaar te zijn! Door kunstverhuur is het mogelijk dure kunst te verkrijgen met een kleiner budget. Voor een klein bedrag per maand kan je zo namelijk een breed scala aan kunst huren. En je maakt nooit een foute keuze, omdat je de kunstwerken desgewenst weer kan omruilen!

Kunstverhuur

Kunstverhuur voor bedrijven

Het ophangen van kunst biedt organisaties veel meer dan slechts een mooi uitzicht. Jij kan nu ook het nuttige effect ervaren van kunst in je onderneming door zelf ook eens kunst te huren.

Misschien vraag je je af wat een organisatie aan kunstverhuur heeft, met uitzondering van dat mooie uitzicht. Het is namelijk zo dat kunst meer positieve opbrengsten blijkt te hebben dan alleen iets moois om naar te kijken. Kunst kan namelijk ook je medewerkers activeren!

De meeste bedrijven houden bij het inrichten van de werkplekken alleen rekening met de wettelijke Arbo regels en denken er niet aan dat een goed ingerichte omgeving de inzet van werknemers echt kan verhogen.

Uit onderzoek is gebleken dat 1,8 miljoen Nederlanders hun werkplek saai vinden. Door middel van kunstverhuur kun jij er voor zorgen dat je werknemers hier niet bij horen. Schilderijen leveren namelijk een bijdrage aan de sfeer op de werkvloer. Daarbij komt dat goed gekozen kunstwerken de visie van je organisatie goed kunnen ondersteunen en je medewerkers kunnen aanzetten om de bedrijfsvisie ook in daden om te zetten. En dit is niet het enige wat kunst te weeg kan brengen! Kleurrijke schilderijen kunnen verschillende emoties en acties uitlokken. De kleur blauw zorgt bijvoorbeeld voor een rustig gevoel en groen zorgt voor inspiratie. Hierdoor kun je bij elk kantoor de gewenste emotie prikkelen door eenvoudigweg de juiste kunstwerken uit te kiezen.

Een eerste indruk maken

Onthoud ook dat je nooit een kans krijgt voor een tweede indruk. Ook daarom is kunst zo belangrijk voor je organisatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het belang van goedgekozen schilderijen bij de receptie van je bedrijf. Zorg ervoor dat deze kunst zorgt voor atmosfeer en het imago van je organisatie ondersteunt. Klanten die op bezoek komen moeten vaak even wachten bij de entree,  in de hal of in een vergaderkamer. Als je ervoor zorgt dat op dergelijke plekken een mooi kunstwerk hangt, maak je het wachten voor de bezoeker plezieriger en bovendien kan een speciaal schilderij ook je visie, merk imago of bedrijfscultuur op een bijzondere manier vertellen. De muren ondersteunen de boodschap die hoort bij jouw bedrijf.

OOK INTERESSANT