De voordelen van een intelligente thermostaat

Inhoud

Met de slimme thermostaat van ATAG krijgt u eindelijk grip op uw energieverbruik en de maandelijks terugkerend rekening!Atag One

Een pientere thermostaat, wat is dat dan? Een handig, modern en compact apparaatje dat u helpt om energie te besparen én het klimaat in uw woning continu optimaal te regelen. De ATAG One thermostaat is momenteel marktleider. En dat zal u niet verbazen als u leest wat hij allemaal kan:

  • de thermostaat is op afstand te bedienen via de handige app op uw tablet en smartphone
  • alle mogelijke storingen en onregelmatigheden worden direct gemeld, ook aan uw installateur
  • er zijn speciale functies voor weekendjes voor weg en vakanties
  • bij ieder weertype krijgt u advies op maat

Voor wie is de ATAG One thermostaat bedoeld?

Voor iedereen! De innovatieve thermostaat communiceert namelijk draadloos met iedere moderne ATAG CV-ketel. Via de app, die u gratis downloadt via Google Play of de App Store, bedient u voortaan op afstand uw verwarming. Ook vanuit het buitenland. Dit geldt voor kleine huishoudens, grote huishoudens én voor bedrijven. Het kost u niets, u bespaart alleen maar! En iedereen wil toch wel een lagere energierekening? Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel? Via onze site komt u er in een paar klikken achter welk model het beste bij uw situatie past.

De slimme thermostaat van ATAG denkt 24/7 met u mee! 

Handmatig uw verwarming aanzetten als u thuiskomt en hopen dat het snel warm wordt. Zo ging dat vroeger. Nu zet u voordat u naar huis gaat de verwarming alvast aan. Wanneer u dat wilt, waar u ook bent en hoe laat het ook is. Het is handig en leuk om op afstand te bepalen wanneer u de verwarming in uw huis een graadje lager of hoger zet. Maar de ATAG One biedt veel meer. Deze vernieuwende thermostaat maakt u namelijk ook bewust van uw energieverbruik. Hij wijst u op besparingsmogelijkheden, denkt vooruit en geeft tips.

Bent u klaar voor de ATAG One thermostaat? Ook bij u in de buurt zit een dealer die u snel verder helpt!

OOK INTERESSANT