Inground Trampoline kopen?

Inhoud

De inground trampoline is speciaal ontworpen om in te graven. Veel mensen willen wel graag een trampoline maar vinden het toch storend dat deze het tuinbeeld lijkt over te nemen. Met een inground model is hier geen sprake van! Het zwarte frame en de groene rand geven de trampoline een luxe uitstraling die uw tuin alleen maar ten goede komt, terwijl de trampoline onopvallend en veilig ingegraven in de tuin staat.

Voordelen van een inground trampolineTrampoline

Daarnaast heeft een inground trampoline andere voordelen. Zo is het 1,8 millimeter dikke staalwerk gepoedercoat en zwaar gegalvaniseerd, en zo speciaal berekend op het ingraven en invloeden als vocht, en is het in staat om voldoende weerstand te bieden tegen het springen. Ook is er veel minder graafwerk vereist dan bij het ingraven van een regulier model. Wanneer men valt van een inground model, dan is de kans op letsel minder groot dan bij een gewone trampoline.

Verschillende maten

De inground trampoline is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er de 244 voor de wat kleinere tuin, de middelmaat met een diameter van 305 centimeter en de grootste versie met een diameter van 427 centimeter. Zo is het voor iedere tuin mogelijk om een geschikte inground trampoline te kiezen. Overal is aan gedacht tijdens het ontwerpen. Zo heeft het randkussen een dikte van maar liefst 3 centimeter, en een breedte van 30 centimeter. Zowel de bovenzijde als de onderzijde zijn vervaardigd uit stevig PVC, waardoor het alle weersomstandigheden moeiteloos zal doorstaan.

Duurzame trampoline voor jarenlang speelplezier

De inground trampoline is een model die ook bij dagelijks gebruik jarenlang mee zal gaan, en dat dit springkussen dagelijks gebruikt zal worden is zeker! Kinderen vinden het heerlijk om te springen op een trampoline, waarmee ze een positieve bijdrage leveren aan hun conditie en gezondheid, zonder dat ze het zelf door hebben. Het is dus niet alleen een investering voor het heden, maar ook een investering in de toekomst van uw kind, wanneer u kiest voor de inground trampoline.

Wilt u een inground trampoline kopen?

Bent u op zoek naar een trampoline die speciaal ontworpen is om ingegraven te worden dan is een inground trampoline de perfecte trampoline voor u. Trampolines.nl heeft een groot aanbod van speciale inground trampolines. Trampolines.nl is de specialist in topmerken trampolines en heeft een jarenlange ervaring in het verkopen van trampolines. Ze zijn in 1999 begonnen met het verkopen van trampolines en is uitgegroeid tot een echte specialist waarbij de klant altijd centraal staat.

OOK INTERESSANT