Idyllische vakantie in Bad Bentheim

Inhoud

Bad Bentheim is een romantische middeleeuwse stad die voor ieder wat wils biedt. Je vind Bad Bentheim ter hoogte van Oldenzaal, op de grens met de Duitse deelstaten Nordrhein Westfalen en Niedersachsen. Bad Bentheim

De skyline van het Duitse Kurort wordt gekenmerkt door kasteel Bentheim welke al van grote afstand te zien is. Kasteel Bentheim geeft het middeleeuwse dorp de idyllische, typische sfeer waar het om bekend staat. Het kasteel is bovenop de berg gebouwd en is gelegen in het hart van het centrum van Bad Bentheim. Het kasteel van Bad Bentheim is het grootste kasteel van noordwest Duitsland. Tijdens de lente worden er prachtige ridderfeesten georganiseerd en kunt u getuige zijn van een fascinerende show met een spectaculair vuurwerk als afsluiting. De jaarlijkse ridderfeesten zijn een grote happening en zijn geschikt voor jong en oud. Leuk om eens met uw hele gezin te bezoeken.

Daarnaast kunt u genieten van de thermen, wellness, zwembaden, musea of gewoon heerlijk wandelen of fietsen in de mooie natuur rondom Bad Bentheim. Natuurlijk wordt in de kerstperiode de traditionele kerstmarkt georganiseerd en het gehele jaar door zijn er diverse culturele evenementen, zowel muzikaal als artistiek. Overbodig te zeggen dat er genoeg gezellige restaurantjes zijn die de inwendige mens daarbij tevreden houden.

U zult zich niet snel vervelen in Bad Bentheim, of u nu alleen gaat, met u partner bent of met het hele gezin er even op uit trekt. De hotels, die in iedere prijscategorie vertegenwoordigd zijn, zullen u met open armen ontvangen en uw verblijf mede tot een onvergetelijke ervaring maken. Het is dus aan te bevelen een hotel Bad Bentheim te boeken voor een onvergetelijke vakantie in dit middeleeuwse bijzondere dorpje.

Geïnteresseerd in meer reizen en vakanties? Klik hier.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »