Niet alleen de kwaliteit van een haarproduct zorgt voor een goed resultaat, ook de kennis van degene die het toedient is van belang. Op de markt voor professionele kappers kun je namelijk kiezen uit allerlei haarproducten. Maar hoe kun je ze het beste toepassen om een optimaal resultaat te bereiken? Daar heeft de kappersgroothandel een goede oplossing voor bedacht. Zij geven veelal speciale trainingen. Zo kun je precies ontdekken hoe je het beste overweg kunt met professionele kwaliteitsproducten.

Haarproblemen: help je klanten met de juiste producten en kennis

Hoe pak je het beste roos, vet haar of gespleten haarpunten aan? Voor ieder haarprobleem is er wel een speciaal product. Maar als je door de bomen het bos niet meer ziet, dan helpt ons cursusprogramma je vast op weg. Zo heeft artègo, een merk dat wij exclusief importeren in Nederland, unieke producten die beschadigd haar weer een gezonde uitstraling even. Tijdens een cursus of workshop laten wij zien, hoe je je klanten weer laat genieten van glanzend en zacht haar.

Kleuren: de uitdaging voor klant en kapper

Maar ook op het gebied van kleuren draait het om het op de juiste manier toepassen van een kwaliteitsproduct voor het haar. Zo hebben zowel ons geïmporteerde merk artègo en ons eigen ontwikkelde merk newgen verschillende interessante kleurmogelijkheden. Veel kappers zullen beamen dat succesvol blond kleuren tot een van de moeilijkste taken van het kappersberoep hoort. Daarom hebben wij speciaal een cursus ontwikkeld dat over dit thema gaat. Ben je hierin geïnteresseerd en ook in onze andere cursussen: zij geven jaarlijks een kalender uit. Vraag er gerust om. Haar kleuren? Ga naar Kapsalon Enschede.

Trek klanten naar je kapsalon met professionele haarmiddelen

Heb je geen tijd om een cursus te volgen, dan kun je altijd terecht bij onze technische adviseur. Behalve tijdens kantooruren, helpt deze je ook met je technische vragen over onze producten tijdens de koopavonden en in de weekends. In ieder geval maak je al een goede start door onze producten voor haar te gebruiken. Je werkt namelijk met exclusieve merken die voor ieder haarprobleem of -wens wel een oplossing bieden. Krullen, kleuren, stylen en verzorgen: alles kan op professionele wijze. Daarom zullen je klanten liever naar jouw kapsalon gaan, dan dat ze thuis gaan experimenteren. En kan jij dan nog net dat stukje extra geven, doordat je kennis goed op peil is? Dan heeft je klant vast snel door dat de spulletjes uit de supermarkt lang niet zo een goed resultaat geven als een professioneel haarproduct van de kappersgroothandel.