Handig spellen, buttons, cadeaupapier en geschenken printen

Inhoud

Meer en meer mensen hebben een foto op zeildoek of canvas in huis hangen. Hoe tof om daar je eigen canvasfoto te hebben hangen. Met een afbeelding die je helemaal speciaal voor dit doel hebt gemaakt. Natuurlijk kan het ook een foto zijn die je een aantal jaren geleden zelf eens hebt gemaakt en zo veel mooie herinneringen bij je ophaalt dat je hem in een grote formaat wilt hebben.cadeaupapier

Een poster voor in de tuin, de ideale decoratie aan de wand in de achtertuin. Steeds meer mensen vragen naar een tuinposter creatie. Gewoon omdat het erg mooi is. Tegen de achterzijde van het terras zou kunnen. Of als decor, ter versiering van die lege wand waar je al erg lang iets voor zocht. Een meubelstuk voor de muur? Dat is uiteraard ook een optie. Maar een tuinposter is veel specialer en in uiteraard ook veel makkelijker in het onderhoud.

De vlieger helemaal boven in de lucht, het vliegerdraad helemaal gespannen, heel even inhalen en vervolgens weer laten vieren, waardoor de zwevende vlieger verder kan. Nog hoger. Op het strand, op het speelveld of heerlijk in de wei. De vlieger die danst op de wind. De magie. de kriebels dat je supergraag die vrije vlieger zou willen zijn. Hoeveel kleine kids en ouders smullen niet ontzettend veel van die mooie ervaring! Maak je speciale vlieger. Een vlieger met jouw eigen foto of afbeelding. Van een unieke exemplaar als cadeau voor een speciaal persoon tot 100 of misschien wel 1000 vliegers als zakelijke cadeau.

Speelkaarten lenen zich perfect als een persoonlijke geschenk; een klein cadeautje dat gegarandeerd voor superveel vreugde zorgt. Als give away bij een open dag op school of het jubileum, in de stijl van de onderneming; als cadeau voor de aanwezigen van de politieke partij; maar ook in de persoonlijke thuissfeer, in een bescheiden aantal: een stok spelkaarten voor opa of oma, met een foto van de hele famlie. Hoe mooi en speciaal!

Heb jij het doel om als peuterspeelzaal origineel voor de dag komen, ontwerp dan jouw eigen kwartetspel. Met foto’s die speciaal zijn of waarover de de kleintjes bij thuiskomst over vertellen. Een kwartetspel is ook een geweldig geschenk voor het bedrijfsleven, speciaal gemaakt voor een jubileumfeest. Je vertoont je zaak of personeel op een bijzonder open methode. En wees er maar zeker van dat het spel thuis gespeeld wordt!

Met plaatjes van het gezin of van die heerlijke vakantietijd. Dat geeft nog meer spelvreugde. Een flinke lachbui als de kids een foto van onze lieve pa omkeert. En mocht jouw brein dan in sommige gevallen niet meer zo feilloos werken als dat van de kleintjes of kleinkinderen, jouw eigen memoryspel zorgt er voor dat de bijzondere herinnering in ieder geval zeker wel blijft.

Je eigen button ontwerpen? Dat is absoluut geen moeilijke klus vandaag. Op het internet heb je in een paar stappen jouw speciale buttons gemaakt. Stap voor stap word je meegenomen in het ontwikkelproces. Van het kiezen van de afbeelding tot en met het op maat slijpen ervan, in vorm en kleurstijl. En wil je jouw ontwerp tussendoor bewaren?

Heb je geen zin om zelf je ontwerp te maken? Geen nood, tegenwoordig kun je ook je inpakpapier kant en klaar via het internet bestellen bestellen.

OOK INTERESSANT