Financial lease Volkswagen

Inhoud

Je bent al ondernemer of net gestart en een auto is zeer gewenst. Dan kan je eens gaan kijken of een auto leasen voor jou interessant is. Zo kan je bijvoorbeeld een Volkswagen leasen. Tweedehands en nieuw.

Volkswagen lease, financial lease VolkswagenLeasen houdt in dat je maandelijks een vast bedrag betaalt. Dit doe je een bepaalde periode en dan wordt de auto jouw eigendom. Deze looptijd van termijnen wordt samen met jou in overleg bepaalt.

Zijn er voordelen?

Er zijn meerdere voordelen. Fiscaal kan het heel aantrekkelijk zijn voor jou, omdat de BTW over het aanschafbedrag terug te vorderen is. Maar ook de zekerheid, ondanks de kilometers, van een vast en vaak laag bedrag per maand. Afhankelijk van de aanschafprijs, eventuele aankoopbedrag en de looptijd, hoeveel de maandelijkse aflossing wordt. Maar na het aflossen is de auto van jou. Je kan hem eventueel ook weer inruilen en verrekenen met een nieuw leasecontract[strong]Hoe gaat het in zijn werk?[/strong]
Bij het tekenen van een leasecontract zijn drie partijen betrokken. Jijzelf als de lessee, de Volkswagenleverancier en degene die het leasen voor je regelen, de lessor. Als je alle benodigde papieren hebt ingeleverd, dan neemt de lessor al het financiële werk voor je uit handen. Zij regelen de betalingen die dan rechtstreeks naar de leverancier gaan. Als de looptijd is beëindigd, dan ben jij de eigenaar. Tussentijds ben je wel de economische eigenaar voor de balans.

 

De voordelen van Financial lease Volkswagen op een rij

  • Financiering is fiscaal zeer aantrekkelijk
  • Deskundige advies van een Volkswagendealer
  • Aanbod die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie
  • Vaste en vaak lage maandlasten
  • Geen jaarcijfers nodig voor acceptatie
  • Je kan zelf je looptijd bepalen

Als je advies nodig hebt voor financial lease Volkswagen, kun je het beste contact opnemen met een financieel adviseur. Zij kunnen dan een offerte versturen, die precies toegespitst is op jouw persoonlijke situatie.

Volkswagen onderdelen?

Op zoek naar Volkswagen onderdelen? Klik dan op Gebruikte volkswagen onderdelen.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »