Wat houdt Financial lease Toyota precies in?

Inhoud

Stel je bent net ondernemer geworden en nog niet zoveel geld om handen en toch een auto voor de zaak nodig. In dat geval, ook om vooraf zekerheid van de maandelijkse kosten te hebben, is Financial lease een perfecte uitkomst.

Financial lease ToyotaBij deze leasevorm komt het er op neer dat je een Toyota aanschaft, maar elke maand een vast bedrag betaalt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over beperkingen wat betreft de gemaakte kilometers. Daarbij kan je de looptijd gewoon aanpassen op de te verwachten levensduur van de auto. Zo kan er ook de restwaarde en een eventuele aanbetaling, meegenomen worden in de berekening, waardoor je maandtermijnen behoorlijk om laag kunnen gaan. En deze bedragen zijn zelfs met een nieuw leasecontract achteraf te verrekenen.

Wat zijn de voordelen van financial lease Toyota?

Het leasecontract wordt door drie verschillende partijen getekend, namelijk jijzelf als lessee, door de Toyota leverancier en door de leasemaatschappij zelf, die bekend staat als lessor. Daarna heb je geen omkijken meer naar de financiële afhandeling. De lessor neemt dit geheel voor je uit handen. De lessor maakt dan ook de termijnen voor je over naar de leverancier. Het is wel zo, dat de gevraagde papieren en bewijsstukken nog wel door je moeten worden aangeleverd. Dit is een vorm van financiering die toegespitst is op jouw persoonlijke situatie.

Alle voordelen van Toyota lease op een rij

  • Je kunt je eigen looptijd bepalen
  • Een laag termijn bedrag voor leasen is mogelijk
  • BTW over de aanschafprijs is terug te vorderen
  • Je bent zelf de economische eigenaar
  • De afschrijvingen en rente zijn transparant
  • De auto wordt uiteindelijk je eigendom
  • Geen jaarcijfers nodig bij het accepteren

Om te bekijken wat voor jou het meest gunstig is, kun je het beste contact opnemen met financial lease Toyota. Dan krijg je direct een goed advies en een scherpe offerte op maat aangeboden.

OOK INTERESSANT