Lachend de motoragent voorbij rijden met een Fiat. Dat gebeurde al in de jaren tachtig. Nu wilt u ook lachend Fiat rijden en dat kan met Financial lease Fiat.

Financial lease Fiat is gemakkelijk Fiat rijdenFinancial lease Fiat

Met Financial lease Fiat leaset u een Fiat naar keuze voor een vooraf afgesproken looptijd. U geeft aan hoeveel kilometer u per jaar gaat rijden en zo wordt er een maandbedrag vastgesteld. In dit maandbedrag zijn onder andere de afleveringskosten, de afschrijving, de rente, de reparatiekosten, de verzekering en het onderhoud verwerkt. U hoeft slechts te betalen voor de brandstof.

Zorgeloos een Fiat rijden

Door een Fiat te leasen bent u geen eigenaar maar kunt u wel lachend Fiat rijden. U kunt ook in het buitenland rijden want in het maandbedrag zit internationale mobiliteitshulp verwerkt. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is Financial lease Fiat erg aantrekkelijk. U betaalt geen bijtelling. Op basis van uw inkomen wordt gekeken of u in aanmerking komt voor Financial lease Fiat.

Eigenaar worden van de Fiat

Bij beëindiging van de overeenkomst kunt u dit een maand van tevoren aangeven. Dan kunt u de Fiat weer inleveren bij de dealer. Er wordt dan een afkoopsom van het leasecontract gemaakt. Wanneer u de auto wilt kopen zal er een overnameprijs worden vastgesteld. De in het maandbedrag vermeldde wegenbelasting en verzekering mag u dan zelf weer gaan betalen.

Offerte aanvragen voor Financial lease Fiat

Vraag een offerte voor een leasecontract aan bij de Fiat dealer of bij uw verkoopadviseur. Daarin staan ook de lease termijnen verwerkt en het maximale aantal kilometers per jaar dat u mag gaan rijden wanneer u de Fiat naar keuze gaat leasen. Laat u goed informeren over de tarieven en de eventuele wegenbelasting die in het maandbedrag zit want bij een aantal Fiat modellen betaald men wegenbelasting en bij andere modellen weer niet.

Met het Financial lease Fiat kunt u nu lachend Fiat rijden. Stap in de Fiat Punto, Fiat Panda of Fiat 500 voor dat blije gevoel en voor één leasebedrag per maand waar alle autokosten in zitten.