Leuke feestartikelen

Inhoud

Je kan het zo gek niet bedenken; voor elk feest of gelegenheid zijn er wel leuke feestartikelen verkrijgbaar of te huur. Denk bijvoorbeeld aan Abraham of Sarah zien, een geboorte, een verkleedpartijtje, carnaval of een themafeest. Op internet vind je veel shops waar je diverse feestartikelen kunt verkrijgen . Denk hierbij aan zowel kopen als huren; voor iedereen is wel een geschikt feestartikel te vinden.Feestartikelen

Deze artikelen kun je in feestwinkels kopen, in elke grote plaats is wel zo’n winkel te vinden, maar je kunt ook online alvast op onderzoek uitgaan. Dit kan je een hoop tijd besparen.

Onder feestartikelen vallen ook de fopartikelen. Velen daarvan zijn te gebruiken om een ander eens flink de stuipen op het lichaam te jagen, en anderen weer gewoon voor de lol. Of wat dacht je van leuke hulpmiddelen om een flinke 1 april grap met iemand uit te halen? Er zijn namelijk gigantisch veel opties om iemand eens flink in de maling te nemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn

  • springdoosjes (zoals bijvoorbeeld een doosje waarbij als je het opent er een nepspin uitspringt)
  • poepspray of stinkbommen (brengen een enorme stank met zich mee)
  • schokartikelen (dit kan een aansteker zijn die bij gebruik een lichte schok afgeeft)
  • nepmuizen of nepspinnen (mensen die hier bang voor zijn kan je ermee de stuipen op het lijf jagen)
  • scheetkussens (laten een scheet horen als je op het kussen gaat zitten)

Maar……, bedenk wel dat degene waar je een grap mee hebt uitgehaald je natuurlijk ook kan terugpakken! Zo gaat het nou eenmaal, dat moet je maar voor lief nemen. ‘Wat je niet wilt dat je geschiedt, doe dat ook bij een ander niet’, luidt tenslotte het bekende spreekwoord, maar de meeste grappenmakkers zullen een goeie grap op zijn tijd echt wel kunnen waarderen.

Ook vallen onder feestartikelen de diverse kleding, maskers, brillen, pruiken, hoeden, schmink, funartikelen, versieringen, verlichting en oranje-versieringen.

Hieronder vallen ook de wel bekende ‘Abraham en Sara’ opblaaspoppen of spandoeken. Het is tenslotte bijzonder als iemand 50 jaar wordt en het is leuk om hier iets aan te doen. En bijvoorbeeld de opblaas ooievaar bij de geboorte van je kind. Ook voor een koperen, zilveren of gouden huwelijksfeest zijn er vele feestartikelen te huur en te koop.

Kortom, er zijn tal van feestartikelen voor alle gelegenheden. Van het kleinste feestje tot de allergrootste knalfuif;  voor alles zijn er leuke artikelen verkrijgbaar.

OOK INTERESSANT