Een eigen bedrijfsfilm nu ook betaalbaar voor kleinere bedrijven

Inhoud

Steeds meer bedrijven laten een eigen bedrijfsfilm maken. Dit is een goede en betaalbare manier van marketing bedrijven. Ook voor de kleinere zelfstandige ondernemers is dit betaalbaar. Want een eigen bedrijfsfilm is al verkrijgbaar vanaf Vijftig Euro.

Het voordeel van een film is dat er in een korte bedrijfsfilm, een indruk kan worden gegeven van het product van het bedrijf, de doelgroep waar het bedrijf zich op richt, de sfeer en informatie waar de consument nog meer informatie kan vinden. Dit kan bijvoorbeeld een doorverwijzing naar een website zijn. Door een pakkende film te laten maken is de wereld in korte tijd op de hoogte van het bedrijf.

Voordelen van visuele beelden

Het voordeel van een bedrijfsfilm ten opzichte van een website is dat een toekomstige klant de film vanuit zijn luie stoel kan bekijken. Hij hoeft niet actief te gaan lezen, zoals op een website. Het voordeel is ook dat de beelden van de film langer blijven hangen. Een bedrijfsfilm kan kort en krachtig zijn en toch veel indruk maken.

Als bedrijf kunt u de film op de sociale media plaatsen. Maak bijvoorbeeld een link via Twitter, uw FB-bedrijfspagina of Linkedin en uw film wordt door vele mensen bekeken. Ook kunt u de film op Youtube plaatsen. Dit kan geheel gratis en kost u dus niets als bedrijf.

De film tonen

Een ander voordeel is dat u uw bedrijfsfilm kunt tonen tijdens een presentatie of als u met uw bedrijf op een beurs staat. U kunt tijdens uw presentatie dan met de bedrijfsfilm starten waardoor u uw bedrijf al hebt ingeleid op de luisteraars en u van daaruit meer informatie kunt gaan geven.

Kortom: er zijn dus veel redenen waarom u een bedrijfsfilm kunt inzetten als marketingtool. Een bedrijfsfilm hoeft niet heel erg duur te zijn. Het is wel aan te raden om de film door een professional te laten maken, die verstand heeft van marketing via een dergelijke film en ervaring heeft in het maken van deze films.

OOK INTERESSANT