In de zorg is kilometers lopen op een dag geen uitzondering. Goed schoeisel is extreem belangrijk om geen pijnlijke voeten te krijgen. Bovendien wil je bij je werk in de medische wereld er ook leuk en vrolijk uitzien. Sanita Klompen zijn al jaren de meest populaire medische klompen en niet voor niets! Hier zetten we de drie grootste voordelen op een rij

Voordeel #1 : comfortabel

Sanita klompen zitten lekker! Dat komt doordat ze gemaakt zijn met een buigzame PU (polyurethaan en rubber) zool. Deze is, in combinatie met een binnenzool die zich qua vorm perfect aanpast aan de vorm van je voet, verantwoordelijk voor een perfect comfort. Ze ondersteunen ook je rug en benen en dit is met veel staan en lopen geen luxe! Bovendien gaan je voeten niet snel ruiken, want de Sanita klomp heeft ook een goede vochtregulatie. Je kan comfort natuurlijk proberen te beschrijven, maar eigenlijk moet je gewoon een setje Sanita klompen bestellen en het zelf ervaren!

Voordeel #2: Modern en vrolijk design

Voor veel mensen is het ziekhuis of een medische instelling niet meteen de meest vrolijke instelling. Voor persoon in de zorg is dat anders maar een stukje extra vrolijkheid in de vorm van leuke kleurige Sanita klompen is uiteraard welkom. Zeker omdat je in de zorg meestal een witte jas en broek draagt is een klomp met modern en vrolijk patroon of kleurtje een heel goed idee!

Voordeel #3: Stille en lichte klompen

Klompen staan bekend al zwaar en lawaaiig (klos , klos klos). Als je eenmaal Sanita klompen hebt gehad weet je dat het ook anders kan! Je zou bijna vergeten dat je überhaupt iets aan je voeten hebt! Bovendien stoor je ook bij een nachtdienst geen patiënten met lawaaiig schoeisel. Echt een voorbeeld waarom Sanita perfect past in een medische omgeving.

Conclusie

Sanita klompen zijn niet voor niets zeer populair geworden in ziekenhuizen en andere medische instellingen. Probeer ze gewoon eens! Als je via een webshop besteld mag je altijd binnen 14 dagen de klompen terug sturen als het niet bevalt dus geen enkel risico!