Design douchegoten, super smalle hight tech afvoergoten, een sierraad in de douche.

Douchegoten zijn er tegenwoordig in alle designs en deze zijn perfect te integreren in de tegels van de douchevloer. In dit artikel over afvoergoten geven wij u meer info over de inmiddels bekroonde integreeerbare douchegoten, design doucheputten.Badkamers

Deze prachtige design douchegoten zijn reeds een aantal jaren in de markt verkrijgbaar. Naast de kwaliteitsafvoergoten en verschillende speciale douchegoten zijn er ook de nieuwe slanke series douchegoten, een perfecte aanvulling op de te integreren afvoerputten met een ongekend afvoervermogen. Deze smalle douchegoten zijn ongekend in de douchegotenmarkt. Een zeer slanke hight tech douchegoot, een sierraad voor de douche.

Perfecte eigenschappen

De ranke douchegoten zijn waterdicht en zijn mooi afgewerkt. In de basis zijn deze serie afvoergoten voorzien van een eenvoudig schoon te maken en verticaal te verstellen sifon, welke een gigantische hoeveelheid water kan afvoeren. De smalle serie is te koop in verschillende uitvoeringen te weten: verchroomde afvoergoten, roest vrij stalen doucheputten en ze zijn leverbaar in ieder gewenste kleur. Voor welk type ook gekozen wordt: Deze douchegoot blijft superslank. Dezeserie staat garant voor kwaliteit, een uniek design en heel belangrijk, duurzaamheid.

Designprijs

De smalle design douchegoten zijn inmiddels twee keer bekroont met een mooie design prijs. Uit de inzendingen voor douchegoten van veel producenten en top designers, zijn deze douchegoten door een vakkundige internationale top jury gekozen als de nummer één van de mooie Reddot Award Product Design prijs. Met deze prestigieuze prijs hebben deze goten opnieuw laten zien dat ze een ongekend en een vooruitstrevend design hebben.

Welke design douchegoot u ook laat plaatsen in uw douche, deze douchegoten hebben allemaal één overeenkomst: duurzaamheid, waterdichtheid, vooruitstrevend, stijl en hebben ze zorgen allemaal voor een bijzonder hoge afvoercapaciteit.