De mogelijkheden van de flyer

Inhoud

Voor elk event is het belangrijk dat het op een goede manier gepromoot wordt. Flyers met een goede, professionele uitstraling kunnen je daar goed bij helpen. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en kosten van het bedrukken van flyers en wat daar allemaal bij komt kijken.flyer

Er zijn verschillende bedrijven door heel Nederland die flyers voor je kunnen drukken. Maar om de kosten te drukken kun je het beste via internet zoeken naar de goedkoopste online drukker om vervolgens via datzelfde internet je eigen flyers te bestellen. Dit is heel eenvoudig en binnen enkele dagen zijn de flyers bij je bezorgd.

Oplages

Normaliter betaal minder naar mate je meer exemplaren bestelt. Hoewel dit ook opgaat voor het bestellen van flyers, rekenen veel drukkers voor een kleine oplage een zeer gereduceerd bedrag in de hoop je daarmee binnen te halen als reguliere klant. Flyers zijn al te bestellen vanaf een oplage van 250 stuks. De mogelijkheden reiken tot in de hemel. Leuke bijkomstigheid is dat de flyers vaak binnen 24 uur leverbaar zijn. Hieronder lees je welke mogelijkheden er nog maar zijn.

Modellen

Laten we starten met het kleinste formaat flyer, namelijk de A7. Voor 250 stuks betaal je een bedrag van 15,73 euro. Kies je voor een oplage van 5000 stuks, dan betaal je 33,88 euro. Deze bedragen zijn inclusief btw. De afmetingen van het A7 formaat zijn 7,4 bij 10,05 centimeter. Deze flyers worden doorgaans alleen gebruikt voor het aankondigen van feesten of kleinste bijkomstigheden op een centrale locatie.

Het grootste formaat voor flyers is het A3-formaat. Voor deze flyers moet je uiteraard dieper in de buidel tasten dan voor het A7-formaat. Betaal je bij het A7-formaat nog 15,73 euro voor 250 stuks, voor het A3-formaat is het bedrag 128,26 euro. Een aanzienlijk hoger bedrag, maar het formaat neemt  ook meer papier waardoor de kosten voor de drukker hoger liggen. Bij een oplage van 5000 stuks zijn de kosten rond de 400 euro.

Bestellen

Nadat je een design hebt laten maken en het bijbehorende formaat hebt gekozen hebt kun je de flyers drukken. Je beslist zelf welke papiersoort je wilt en op welke manier de flyer bedrukt moet worden. Tenslotte geef je aan wat de levertijd moet zijn. Ervan uitgaande dat je de levertijd zo kort mogelijk wilt houden, vul je de vroegst mogelijke datum in. Meestal is dit de laatste stap in het bestelproces. Je hebt nu je order afgerond en krijgt binnen afzienbare tijd je flyers op het aangegeven adres bezorgd.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »