De juiste richting

Inhoud

TrainingGeen mens is hetzelfde en geen lijf is gelijk. Het idee dat een standaard work-out voor iedereen geschikt is, is inmiddels achterhaald en er is dus reden genoeg om een sportieve prestatie af te stemmen op het eigen lichaam, de mogelijkheden en de gestelde doelen. Ook het idee dat een personal trainer alleen voor de rijken is weggelegd, is verleden tijd. Op veel plekken kun men zich, tegen voordelige tarieven, goed laten begeleiden. Personal training is dus een stap in de goede richting.

Maatwerk

Om de gewenste resultaten te behalen is het zinvol om, samen met een professional, een individueel bewegingsprogramma samen te stellen. Hierin worden alle ingrediënten verwerkt die nodig zijn om, op de meest efficiënte manier, te werken aan de gestelde doelstellingen. Meer vetverbranding of opbouw van spiermassa, verbetering van balans of juist coretraining. Alles is mogelijk en kan op maat worden aangeboden.

Persoonlijke begeleiding

Het goede van de individuele benadering is de motiverende werking die er vanuit gaat. Veelal in een 1 op 1 situatie doorloopt men een goed gevarieerd en afwisselend programma, waarbij men wordt gestimuleerd om de eigen sportieve grenzen op te zoeken. Zo wordt in eigen tempo gewerkt aan bijvoorbeeld een strakker lijf, een kleding maatje minder, meer spierkracht, betere conditie, sterkere rugspieren of rechtere houding. Persoonlijke steun dus tijdens een reis naar betere gezondheid en een fitter leven.

Aan de slag

De trainingen zijn geschikt voor diegenen die al lange tijd niet begonnen zijn met bewegen, die even hebben stilgestaan en weer aan de slag willen of mensen die al aan de gang zijn, maar hun prestaties verder willen verbeteren. Bas Wortel Personal Training Enschede is graag de stok achter de deur en geeft het zetje in de juiste richting. Samen wordt gezorgd voor een optimaal resultaat en belangrijker nog, het hebben van veel plezier tijdens het sporten.

OOK INTERESSANT