De Costa Blanca in Spanje

Inhoud

De meest populaire vakantiebestemming onder de Europeanen is de Costa Blanca in Spanje, maar vaak worden mensen teleurgesteld doordat men hoge prijzen betaald voor het hoogseizoen maar geen waar voor hun geld krijgen. Hotels die uitzicht hebben op betonnen muren, geen of nauwelijks sanitaire voorzieningen en meer onaangename verrassingen voor een vakantie van 1000 euro per persoon liegt er niet om.Vakantiehuis

Het beste alternatief is het huren van een vakantie villa. Veel mensen denken dat dat een dure aangelegenheid is maar dat valt reuze mee. Trouwens geen waar voor je geld krijgen is pas echt duur! Met een eigen villa voor 2 of 3 weken, kun je volledig tot rust komen met je dierbaren of vrienden, de drukte opzoeken indien je dat wenst en de vrijheid om te op te staan wanneer je wilt. Geen vaste etenstijden meer in restaurants die geen sfeer uitstralen, geen kamermeisjes meer die je ’s ochtends storen, je eigen zwembad welke je niet deelt met andere gasten, lekker je eigen flesje wijn drinken zonder daarvoor 3 euro per glas te betalen, aparte slaapkamers voor u, de kinderen of andere reisgenoten, vaak is er een barbecue aanwezig en indien u zelf wilt koken kan dat in de volledig geoutilleerde keukens. Dit zijn nog maar een paar aangename voordelen van het huren van je vakantie villa.

In een aantal gebieden is het huren van een villa nog wel kostbaar maar er zijn genoeg gebieden, plaatsjes te vinden die de villa’s tegen een goede prijs aanbieden. Eén van deze plaatsjes is Moraira, een toeristenplaats maar waar je de drukte op kunt zoeken wanneer je dat zelf wilt. Ook in de omgeving is er volop afleiding te vinden wanneer je daarvoor in de stemming bent. De villa’s worden goedkoop aangeboden en het plaatsje zelf is omgeven door een prachtige natuur zodat je volledig tot rust kunt komen. Veel mensen die Moraira eens uitgeprobeerd hebben, boeken vaak al tijdens de vakantie hun villa Moraira voor het volgende jaar.

Om te weten waar je het beste terecht kunt zijn er diverse sites waarop de villa’s worden aangeboden. Kijk daarbij wel naar de verschillende reactie van voorgangers en hoe lang de diverse aanbieders de villa’s al verhuren. Je wilt niet te maken hebben met tussenpersonen indien er zich een probleem voordoet. De ligging van de villa’s is tevens belangrijk, je wilt ook niet iedere dag 15 to 20 kilometer rijden op smalle bergweggetjes met scherpe bochten,  alvorens je bij een supermarkt bent of vertier kunt vinden.

Er zijn een aantal dingen waar je dus op moet letten bij een villa huren Spanje, maar dan heb je ook waar voor je geld en zal je vakantie in je eigen villa een onvergetelijke ervaring worden.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »