Dames truien voor een elegante look

Inhoud

Dames truien zijn een veelzijdig mode-item voor de garderobe van elke vrouw. Dames truien kunnen een simpele outfit veranderen in een stijlvol en mordern tenue, dat de aandacht trekt. Deze winterse kleding is bovendien te vinden in een veeltal aan stijlen, kleuren en meer. Van lange mouwen tot korte mouwen, koltrouwen tot v-hals. Ook vindt u dames truien met ritsluiting of knoopjes. Traditioneel werden deze truien beschouwd als een normaal onderdeel van de garderobe. Tegenwoordig veranderen de trends voor dameskleding althans zo snel dat een dames trui niet altijd meer in het plaatje past. Toch kunnen deze een chique en moderne toevoeging vormen in uw klerenkast en zijn daarom een echte must-have. Ongeacht welke kleding je kiest, met een geraffineerde dames trui kun je elk outfit transformeren tot een modieuze en stijlvolle look.Dames truien

Combineer dames truien met een t-shirt

Een t-shirt met een jeansbroek eronder zit natuurlijk uiterst comfortabel. Toch is een degelijk outfit vaak niet elegant genoeg om ergens anders te dragen dan thuis. Met een dames trui kunt u het geheel transformeren tot een stijlvl tenue. De combinatie van een donkere jeans met een donker shirt en een kleurrijke trui is bijzonder aantrekkelijk en modern, maar toch simpel en comfortabel. Kies een kleur die bij uw karakter past en een design dat zich aansluit bij de contouren van uw lichaam.

Dames truien en riemen

De afgelopen jaren is het traditionele fenomeen van de brede riem om de taille weer herboren. Niet alleen accentueert een dergelijke look uw lichaamsvormen, het maakt bovendien vaak ook nog slanker door uw taille te benadrukken. Herfstkleurige truien met donkere riemen doen het bijzonder goed. Een dergelijk outfit beperkt u bovendien niet alleen tot het werk, deze stijlvolle combinatie is ook te dragen voor een avondje uit of een romantisch diner.

Accessoires combineren met dames truien

Een ander idee is het om een stijlvolle speld op uw dames trui te spelden. Dit past bijzonders goed bij damestruien die zich aan uw contouren aanpassen en wat strakker zijn. Let er wel op dat de kleur van de speld of broche niet vloekt met de kleur van uw trui. Verder geldt nog altijd het spreekwoord; ‘minder is meer’. Volg dus alleen een stijl en combineer ze niet allemaal tegelijk, dit leidt namelijk tot een chaotisch geheel.

OOK INTERESSANT