Meer rendement met de nieuwe generatie cv ketels

Inhoud

Het warme weer is voorbij. ’s Ochtends weer je warme bedje uit om vervolgens in de kou uw autoruiten te moeten krabben. Dan komt u na een lange dag werken weer thuis en dan verwacht u toch dat de temperatuur aangenaam is zodat u lekker en ontspannen op de bank kunt gaan zitten.

CV ketelsTegelijk wilt u aan het eind van het jaar niet dat u een te hoge rekening moet betalen voor de stookkosten. Besparen op de stookkosten kan met een combi cv ketel.

Combiketels in vergelijking met oudere ketels

Een combiketel is eigenlijk hetzelfde als een cv ketel met daarbij nog een geiser of boiler. De combiketel neemt dus veel minder plaats in en er is nog maar onderhoud nodig voor een apparaat.

Het voordeel van een nieuwe generatie cv ketel is in de eerste plaats toch echt het hoge rendement. De nieuwste cv ketels zijn speciaal ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Met een hoger rendement, gaat er minder energie verloren en dit drukt de kosten aanzienlijk.

ATAG cv ketels

Cv ketels van ATAG

Ieder jaar gaat de consumentenbond op zoek naar de beste producten van het jaar. Vanaf september 2013 heeft ATAG cv ketels voor de vijfde keer op een rij de beste cv ketels volgens de consumentenbond.
ATAG cv ketels komen altijd met garantie en er is ook de mogelijkheid om deze garantie te verlengen.

Conclusie

De aanschaf van een nieuwere generatie cv ketel zoals de combiketel, is duurder dan een soloketel. Doordat de combiketels een hoger rendement hebben, heeft u deze extra kosten er al snel uit. Behalve dat heeft u minder ruimte nodig voor de combiketel dan de conventionele cv ketel met daarbij een boiler of geiser en hoeft u ook maar een apparaat te onderhouden in plaats van twee.

Ook dit jaar is de ATAG combiketel als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond. Denkt u erover om een nieuwe cv ketel te kopen, laat u dan goed informeren en bedenk dat u een cv ketel voor langere tijd koopt en goedkoop uiteindelijk duurkoop kan zijn.

Film

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »