Creëer je eigen sfeer

Inhoud

Is het nou herfst, zomer, winter of lente. In huis kun je elke sfeer creëren die je wilt. Met de juiste meubels, accessoires en sfeerverlichting kun je een stralende lentesfeer beleven in je woonkamer op en donkere, deprimerende herfstdag. U kunt uw huis zo gezellig maken als u zelf wilt.

Misschien wil je de zomer in huis houden en kies je lichte, houten meubels en stralende lampen. Je kunt ook gaan voor een knusse herfstlook met warme pastelkleuren en gezellige woonaccessoires. En wat is leuker dan een flexibel interieur dat kan worden afgestemd op de activiteiten van de familie. Een designkastje voor familiespelen, een verstelbare eettafel, zodat vrienden en familie gemakkelijk kunnen aanschuiven, comfortabele stoelen voor een leuke filmavond of een zit-slaapbank voor sleepovers van de kinderen.

Sfeerverlichting

Zonder toepasselijke verlichting zou de sfeer wellicht overal hetzelfde zijn. Stel je voor overal in huis helderwitte verlichting! Alhoewel licht simpelweg is bedoeld om het donker te verdrijven, is verlichting essentieel voor de sfeer van uw interieur. Fauteuils kunnen een prachtige gloed krijgen van een hoek lamp, de eettafel wordt feestelijker met vrolijke hanglamp. Zo kunnen ook in de studeerkamer, de badkamer, de slaapkamer, het aanrecht in de keuken en zelf de zolder- of opbergkamer eigenzinnige sferen worden gecreëerd met passende meubels in combinatie met de juiste verlichting.

Creativiteit

Het is belangrijk om je thuis lekker te voelen. Hoe je woonkamer is ingericht zegt vaak ook wat over je persoonlijkheid. Is het een rommeltje, heb je leuke interieur ideeën verwerkt of heb je juist veel aandacht besteed. De een houdt van een moderne woonkamer, de ander houd van een klassieke woonkamer. In beide gevallen kun je met minimale accenten je interieur afmaken. Dat kan heel subtiel, maar ook met een spetterende eyecatcher. En het leuke is dat dit niet altijd geld kost als je je creativiteit de vrije loop laat.

Van losse meubels, bestaande accessoires en passende verlichting heb je al gauw een uniek interieur. Als je nou liefhebber bent van een landelijk interieur met landelijke meubelen, opzichtige klassieke stijl of het liever simpel en modern houdt, wees vrij en durf je leefomgeving te maken zoals jij dat zelf wil. Neem eens een kijkje bij je meubelzaak en doe inspiratie op.

OOK INTERESSANT