Combi steamers voor de horeca

Inhoud

In de horeca heeft u professionele apparatuur nodig om al uw gasten optimaal te kunnen bedienen. De horeca combi steamers zijn onmisbaar voor het bereiden van uw gerechten.

Rational bracht al in 1976 de eerste combi steamers op de markt. Door deze uitvinding werd er in professionele keukens een heel nieuwe manier van werken mogelijk. De steamers worden niet voor niets inmiddels wereldwijd verkocht. De apparatuur wordt dag in dag uit gebruikt om de lekkerste gerechten te serveren. Zowel in keukens van kleine restaurants als bij grote ketens zijn de combi steamers inmiddels onmisbaar geworden.

Eenvoudig de beste gerechten bereiden

De combi steamers maken het nog gemakkelijker om gerechten te bereiden. En dat zonder in te boeten op de kwaliteit van het eten. De horeca combi steamers van Rational zijn eenvoudig te bedienen en beschikken toch over een enorme bereidingscapaciteit. Bij deze apparaten kunt u onder andere de tijd, temperatuur en de vochtigheid invoeren. De hitte wordt daarbij gelijkmatig verdeeld zodat zowel grote maaltijden als kleine gerechten de perfecte omstandigheden krijgen. Tijdens het verwarmen controleert de combi steamer zelf voortdurend het bereidingsproces. Het door u gewenste resultaat wordt als uitgangspunt genomen. Zo hoeft u niet steeds te controleren of het nog goed gaat met de bereiding. Op deze manier werkt u een stuk efficiënter.

Combi SteamerInnovatie is de basis voor vooruitgang

De combi steamers van Rational zijn ontworpen door een professioneel team. Hierbij vormt de feedback van onder andere koks, voedingswetenschappers en ingenieurs de basis. Door deze samenwerking wordt het product voortdurend verbeterd en kunnen de gerechten nog efficiënter en beter worden bereid. Want echte innovatie houdt nooit op. Rational staat bekend om de hoge kwaliteit van de combi steamers. Door deze duurzaamheid kunt u er intensief gebruik van maken zonder dat het apparaat er onder lijdt. Tevens is het koken met een horeca combi steamer zeer hygiënisch. En dat is essentieel als u in de keuken aan het werk bent.

Een combi steamer voor elke keuken

De horeca combi steamers zijn verkrijgbaar in diverse formaten. U kunt de apparatuur dan ook gemakkelijk aanpassen aan uw type keuken. Maar voor welk formaat u ook kiest, de combi steamer heeft altijd een verrassend grote bereidingscapaciteit. Daarbij kunt u kiezen voor diverse bereidingstechnieken, al naar gelang het gerecht het nodig heeft. Stomen of verwarmen met hete lucht behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Door deze verschillende manieren van bereiding komt elk gerecht perfect uit de combi steamer en zijn uw gasten altijd tevreden.

 

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »