De CCV shop webwinkel software is opnieuw vernieuwd

Inhoud

De CCV shop webshop software heeft een vernieuwde visuele update ondergaan! BiedMeer heeft het uiterlijk van de webwinkel software flink onderhanden genomen. De software heeft een nieuwe stijl gekregen. Voor bestaande gebruikers, die even moeten wennen, is het nog steeds mogelijk om de oude versie te kunnen gebruiken. De alom bekende en gewaardeerde webwinkel software van BiednMeer is opnieuw sterk verbeterd. Met de nieuwe update zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten aan het systeem toegevoegd.Webshop

Wat is er precies veranderd?

Zelf snelkoppelingen maken

Het nu mogelijk om snelkoppelingen naar menu onderdelen aan te maken. Op die manier kun je nu snel schakelen naar een andere menu optie. Er kan een bovenbalk worden getoond waar handige snelkoppelingen geplaatst kunnen worden. Dergelijke snelkoppelingen kunnen nu ook in het linkermenu gezet worden. Samengevat heb je nu zelf de mogelijkheid om het onderhoudspanel in te richten. Naast voorgenoemde snelkoppelingen, kun je nu het onderhoudspanel een kleur naar wens geven.

Meer controle over het gastenboek

Je kunt nu berichten die geplaatst worden op het gastenboek van je webwinkel laten zien op welk moment jij het geplaatste bericht hebt goedgekeurd. Op deze manier heb je de volledige controle over jouw gastenboek.

Order-statistieken

Je kunt nu ook de order statistieken eenvoudig bekijken. Je kunt verschillende data selecties maken en op basis daarvan kunnen verschillende cijfers worden opgehaald en worden weergegeven.

Ondersteuning van de nieuwste browsers

De nieuwe versie van de webwinkel software wordt ondersteund door de meeste nieuwe browsers zoals: Internet Explorer 9, Firefox 16+, Chrome 22+ en Safari 6+. De layout van de nieuwe software versie wordt ondersteund vanaf Internet Explorer 8. Versies onder Internet Explorer acht worden niet ondersteund.

Nieuwe updates

De nieuwe webwinkel software van BiedMeer is voorbereid voor toekomstige nieuwe updates! De nieuwe webshop software updates kun je binnenkort tegemoet zien.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »