Carnavalskleding en de trends van dit jaar

Inhoud

Het carnaval valt dit jaar op 10, 11 en 12 februari. Het belooft weer een daverend feest te worden en daar hoort natuurlijk een fantastische outfit bij. Weet jij al wat je gaat aantrekken? Vind je het moeilijk om elk jaar weer een creatieve outfit te verzinnen? Neem dan eens een kijkje online, de nieuwe collecties carnavalskleding voor 2014 zijn namelijk binnen!Carnavalskleding

Trends

Ook dit jaar zijn er weer tal van trends in de carnavalskleding. Zeg eens nee tegen het zusterpakje en kies bijvoorbeeld een Lady Gaga outfit. Voor de mannen is er een leuk Baywatch Lifeguard kostuum. Of is wodka lime je favoriete drankje? Dan is het misschien leuk om als Wodka fles verkleed te gaan, het kan allemaal! En niet te vergeten, het PSY kostuum! Verkleed je als PSY en show je Gangnam dans! Als je met deze carnavalskleding het feest niet op gang krijgt…….

Thema’s

Hot dit jaar is ook de kapiteinskleding voor mannen en vrouwen, denk hierbij aan matrozenkleding en voor de dames de ‘marine girl look’ en natuurlijk het ankermeisje.

Ook scoren de Tiroler kostuums weer hoog. Voor de mannen is dit de welbekende tiroler hose gecombineerd met bretels en tiroler hoed, en voor de dames uiteraard de tiroler jurkjes.

Ben je meer van de piratenkleding? Er zijn tal van piratenkostuums beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen, compleet met jas, hesjes, broeken met sjerp en vaste beenkappen.

Of voel je je meer een super hero? Dan is een lange cape van glanzende satijnstof misschien wat voor je. De supergirl en supermankostuums zijn dit jaar weer toppers! De kostuums bestaan uit een compleet pak, met aan de achterkant een klittenbandsluiting en vaste voetafdekkers, een gele riem en uiteraard de beroemde rode cape!

Prijzen

Om de prijzen hoef je het niet te laten. Goedkope carnavalskleding kun je verrassend voordelig online bestellen en ook nog thuis laten bezorgen. Gemak dient de mens! De voorraden zijn groot, maar wil je bijvoorbeeld met een grote groep dezelfde carnaval kostuums bestellen? Dan is het aan te bevelen dit tijdig te doen, zeker met het oog op het feit dat je misschien nog een ruime keus wilt hebben.

Je kan natuurlijk ook altijd je carnavalskleding bij een carnavalswinkel uitzoeken in plaats van online. Dit kan als voordeel hebben dat je onverwachts totaal andere carnavalskleding uitzoekt dan je in eerste instantie had gedacht. Laat het feest maar beginnen!

Carnavalswereld

OOK INTERESSANT