Hoe werkt de beurskoers voor LME aluminium

Inhoud

Er gebeurt veel op de metaalmarkt en met name in de aluminium. Het centrum van de metaalhandel gebeurt op de London Metal Exchange, kortweg LME. Daar is de productie informatie te vinden van aluminium en alle andere elf metalen en nog belangrijker de beurskoers LME aluminium.

LME aluminium

Hoe werkt de beurskoers LME aluminium

De London Metal Exchange werkt nog volgens de oude beursprincipes. Door middel van handsignalen en vaktermen kan men een bod doen op de metalen. Bedrijven in schroot, ijzer en aluminium volgens deze beurs op de voet. LME begon in de negentiende eeuw koper te verhandelen met even later lood en zink. Pas een eeuw later kwam aluminium erbij samen met de metalen tin en nikkel. In 1992 werd het metaal aluminium legering erbij verhandeld. Vijf jaar geleden zijn er nog de metalen staal, kobalt en molybdeen bijgevoegd.

Hoe te handelen bij de beurskoers LME aluminium

Op de London Metal Exchange wordt gehandeld in future contracten en in opties. De prijzen zijn op basis van vraag en aanbod. Het oude principe van weinig vraag veel aanbod zorgt voor lage prijzen en veel vraag en weinig aanbod zorgt voor hoge prijzen. Voor handelaren en bedrijven in de metaal is het zaak om bij te blijven om een zo gunstig mogelijke optie of contract binnen te slepen. Via internet kan men de beurs volgen maar het beste is om de real-time LME koersen live te volgen. Deze real-time beurskoers LME aluminium kan men tegen betaling op zijn computer of telefoon ontvangen.

De beste beurskoers

De real time LME beurskoersen kunnen voor alle metalen worden geleverd. De beurskoers LME aluminium kan via een app tegen betaling worden gedownload op allerlei telefoons en op allerlei (grote) computerschermen. Niet alleen beurskoers LME aluminium van de london Metal Exchange verschijnt op de app maar ook de COMEX, de metaalbeurs uit Chicago en de Shanghai Futures Exchange. Alle metalen die vermeld worden zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan alle gestelde eisen door de metaalbeurzen zoals de London Metal Exchange.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »