Atag One, de nieuwe slimme thermostaat

Inhoud

In dit stuk zal er meer worden verteld over de kenmerken en de voordelen van de ATAG-One.Atag One

Warmtecomfort

Door de ATAG-One wordt het hele huis efficiënt opgewarmd en zal het door het hele huis gelijkmatig warm zijn en worden. Doordat de ATAG One aangesloten wordt op het wifi netwerk staat hij altijd in contact met het internet en dit maakt het mogelijk dat u de temperatuur van buitenshuis kunt bedienen met uw smartphone of tablet. Het wordt ook gemerkt als de openhaard aan is en zal daarom de warmtetoevoer van de CV verlagen.

Efficiënt

Een huis wordt efficiënt gestookt wanneer het en warm is en er tevens lage stookkosten zijn, dat is wat de ATAG-One doet. Daarnaast zijn er geen contract of abonnementskosten verbonden aan het aanschaffen van de ATAG-One. Ook worden er tips gegeven over hoe u het meest efficiënt met uw energie kunt om gaan. De ATAG-One zal in de toekomst zelfs een douchecoach hebben die u helpt met het verder verlagen van de energie rekening. Als laatst stelt hij de binnentemperatuur bij als het buiten warm is.

Makkelijk

De ATAG-One is zo gemaakt dat het erg gemakkelijk is te installeren en het dus snel is gebeurt. Ook het kiezen van het juiste warmteprogramma is eenvoudig doordat er geen ingewikkelde opties zijn waarbij u allerlei handleidingen moet lezen. Doordat de One te bedienen is vanaf een app op uw smartphone is het nog makkelijker om de temperatuur te regelen of te veranderen van programma. Ook is het apparaat gemakkelijk zelf te bedienen met zijn touchscreen. Naast de app is de ATAG-One natuurlijk ook te bereiken vanaf uw pc of laptop.

Intelligent

Doordat de One met uw meedenkt worden er meldingen gegeven wanneer het water moet worden bijgevuld of als er een storing is. Wanneer het een storing betreft wordt de installateur ook gelijk gewaarschuwd en zal deze met uw contact op nemen om de storing te verhelpen. Daarnaast kijkt de ATAG One vooruit om onderhoudsbeurten te plannen met uw installateur. Door de aanwezigheidsdetectie weet de One wanneer u thuis bent en zal daardoor gelijk het warmteprogramma aanpassen. Door de ingebouwde vorstbeveiliging zal het u niet meer gebeuren dat de leidingen of ketel bevriezen maar kunt u van te voren maatregelen nemen. Wanneer u voor een langere periode weg bent geweest bijvoorbeeld op vakantie, kan er legionella ontstaan. Door de legionellabeveiliging die ATAG heeft geïnstalleerd is dit verleden tijd en kunt u met gerust hart gaan douchen als de ATAG-One dit zegt.

Toekomstproof

Doordat de One met het internet is verbonden zullen nieuwe technologieën gelijk kunnen worden ge-update waardoor u er gelijk van kunt profiteren. Zo zorgt ATAG er voor dat het altijd het beste voor de klant verzorgt.

Verbonden

Doordat er een app is waarmee de ATAG One kan worden bediend kunt u niet alleen op elk gewenst moment uw temperatuur regelen, maar kunt u ook erg gemakkelijk in contact komen met de installateur wanneer u dat wilt. Ook geeft de ATAG-One de weersvoorspellingen waardoor u eventueel uw stookprogramma zult kunnen wijzigen.

Al met al dus een erg slimme ATAG One thermostaat die er voor zorgt dat u uw huis erg gemakkelijk, comfortabel, efficiënt en veilig verwarmd.

Film

OOK INTERESSANT