Meer over ansichtkaarten en kranten

Inhoud

Ansichtkaarten, flyers, posters, visitekaartjes: ze moeten allemaal gedrukt worden. Het drukwerk is de eerste stap in het proces om tot een mooi en kwalitatief eindproduct te komen. In deze tekst  

KrantenKranten

Hoewel er wereldwijd een flinke golf van de zogenaamde ‘ontlezing’ plaatsvindt, blijft de krant onmisbaar voor iedereen die echt op de hoogte wil blijven van het nieuws en de achtergronden. Hoewel het internet de krant verdrongen heeft als primair medium waar mensen hun nieuws vandaan halen,

blijft de krant nog steeds een belangrijke rol spelen. De krant is zo’n product waar nog heel lang behoefte aan zal blijven in het digitale tijdperk. De krant zal zich steeds meer focussen of achtergronden en duiding, ondertussen het snelle nieuws overlatend aan het internet.

Naast nieuws kan een krant ook om andere redenen gedrukt worden. Je kan overwegen om een krant te laten drukken bijvoorbeeld voor een jubulieum-viering.In dat geval is het wellicht een interessante optie om te kiezen voor de 48,8 grams Full Colour krant. Dit is een tabloid formaat waardoor het zeer comfortabel en handzaam is voor de lezer. Je kunt kiezen om je krant in acht, twaalf, zestien, twintig of vierentwintig pagina’s te drukken. Hoe hoger het aantal pagina’s in de krant hoe hoger de prijs natuurlijk.

je kan ook kiezen voor een zwaardere papiersoort, namelijk voor 52 grams Full Colour. Door het zwaardere gewicht is de prijs iets hoger dan die van de 48,8 grams. Ook deze papiersoort kan in tabloid formaat gedrukt worden. Om je een goede prijsindicatie te geven: voor 10.000 stuks van acht pagina’s betaal je een bedrag van 913 euro.

Ansichtkaarten

Een ander goed middel om je bedrijf in een goed daglicht te zetten is door gebruik te maken van ansichtkaarten. Veel bedrijven maken hier dan ook gebruik van. Onder de verschillende vormen van drukwerk is de anschitkaart een zeer gewild object dat dient ter promotie van het bedrijf.

Eén van de veel gebruikte afmetingen voor een ansichtkaart is het A6-formaat. Deze is 148 bij 105 millimeter groot en weegt om en nabij de 300 gram. Het A6-formaat bestaat uit dubbelzijdig sulfaatkarton, is zeer goed beschrijfbaar en bovendien één van de stevigste papiersoorten die er bestaat. Voor 1000 stuks betaal je ongeveer 129 euro. Wil je er meer, kan dat op aanvraag en wordt er een prijsafspraak gemaakt.

En dan heb je nog een formaat groter, namelijk het A5-formaat. Eigenlijk precies hetzelfde als de zojuist genoemd, alleen zijn de afmetingen uiteraard iets groter. Voor 1000 stuks van dit formaat betaal je dan ook meer, namelijk 199 euro.

De prijzen voor het kaarten drukken zijn overigens exclusief BTW. Houd hier rekening mee voordat je deze kaarten aanschaft.

OOK INTERESSANT

5 tips voor startende ondernemers

Als je een bedrijf start, komt er veel op je af. Van het schrijven van een ondernemingsplan tot het vinden van je eerste klanten, het kan overweldigend zijn. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen en ervoor

Lees Meer »
Ongelukkig verhuizen

Veelgemaakte fouten bij verhuizen en hoe ze te voorkomen

Verhuizen kan een hectische en stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer er fouten worden gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een verhuizing en maken daardoor onnodige fouten die leiden tot frustratie en extra kosten.

Lees Meer »