Afvallen duurt vaak lang. Te lang voor uw gevoel. En juist daarom is het ook zo moeilijk om vol te kunnen houden.

Als u zou kunnen overzien hoe lang u ‘moet’ lijnen, zal het waarschijnlijk een stuk makkelijker worden. U weet wanneer u begint en wanneer u weer klaar bent. En zeker als die periode weken beslaat in plaats van maanden klinkt dit waarschijnlijk heel aantrekkelijk. Met Dieetshakes, en dan met name eiwitshakes ligt dit nu direct voor u binnen handbereik.

Vervang maaltijden door gezonde eiwitshakes

Een eiwitshake is in de eerste plaats lekker! Ze zijn er in verschillende smaken waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er onder andere aardbeien, vanille en chocolade shakes. Maar u kunt ook afwisselen natuurlijk, dat houdt de variatie er een beetje in voor uw smaakpapillen! Een dieet gebaseerd op eiwitshakes heeft als uitgangspunten dat u maaltijden vervangt door een shake. En dat hoeft niet drie keer per dag zeven keer in de week te zijn, maar wel regelmatig. U zult zien, dat als u zich aan deze richtlijnen houdt, u snel en verantwoord zult afvallen.

Gezond en snel afvallen met smakelijke eiwitshakes

Afvallen shakes: Een eitwitshake is heel caloriearm. Wat er wel in grote hoeveelheden in zit, zijn gezonde voedingsvezels en eiwitten. Het is ontzettend belangrijk dat u voldoende eiwitten binnenkrijgt. Een tekort kan tot gevolg hebben dat uw spieren verzwakken. Een dieet van eiwitshakes zorgt ervoor dat u vet verliest in plaats van spiermassa. Het is niet voor niets dat topsporters, om extra energie te krijgen, veel eiwitshakes nuttigen.

Een eiwitshake-dieet is een snel en effectief diet

Een eiwitshake bevat in geconcentreerde vorm veel eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Precies die hoeveelheden waar een gezond lichaam om vraagt. Dat betekent dat u na het drinken van een shake geen honger meer heeft. In compacte vorm krijgt u alle gezonde stoffen binnen die u nodig heeft. Uw lichaam wordt aan het werk gezet en u zult snel vet verbranden. Voor alle mannen en vrouwen die niet te lang willen lijnen, maar wel verantwoord en lekker: overweeg eens een dieet van eiwitshakes.