Afslanken: Verschillende manieren om af te vallen

Inhoud

Er zijn verschillende manieren om af te vallen. De makkelijkste manier is geen lekkere tussendoortjes meer nemen; water drinken in plaats van dranken met suikers erin; thee in plaats van koffie met suiker en melk. Op deze wijze raak je al snel een paar kilo kwijt. In combinatie met meer bewegen en dagelijks een half uur sporten, verdwijnen de kilo’s nog sneller.

Shake

Bij veel mensen lukt dit op deze makkelijke wijze maar helaas lukt afslanken niet bij iedereen. De ene mens moet aanzienlijk meer moeite doen om af te vallen dan de andere. Naarmate je ouder bent gaat het afvallen steeds moeilijker.

Naast het minderen van de tussendoortjes is het ook mogelijk om een dieet te volgen af te vallen.

Afvallen en shakes

Een manier om kilo’s kwijt te raken is afvallen met als maaltijdvervanger het drinken van shakes. In deze shakes zitten veel eiwitten waardoor het hongergevoel ontbreekt. Dit maakt afvallen een heel stuk makkelijker dan de hele tijd met een hongerige maag rond lopen. Door het hongergevoel ontstaat dan de behoefte om toch te gaan eten. Bij het afvallen met shakes is dit niet het geval. Daarnaast is het een groot voordeel dat de shakes makkelijk klaar te maken zijn en ook nog eens een lekkere smaak hebben. Diëten is dan geen straf meer! De shakes zorgen ervoor dat het lichaam direct over gaat tot vetverbranding. Ook zorgen zij ervoor dat de spieren niet worden afgebroken. De shakes hebben zelfs een gezond effect op het aanmaken van spierweefsel.

Smaken

Aan een shake kan een aardbeiensmaak of bananensmaak zijn toegevoegd. Wat ook lekker is, is een chocoladesmaak of een vanillesmaak. Als je verslaafd bent aan chocolade, hoef je zo je dagelijkse reep niet te missen. Is er tussendoor toch honger, dan kan een appel gegeten worden of een dieetreep als aanvulling. In de shakes zijn veel extra vitaminen en mineralen opgenomen. Door daarnaast veel water te drinken, werkt dit dieet snel en ben je in korte tijd een aantal kilo kwijt. Het is altijd de moeite van het uitproberen waard.

OOK INTERESSANT